PetPäl Kattengrot – De perfecte knuffelgrot voor katten, kittens, hontjes & puppies – Ideale korvengrot voor binnenshuis – Zachte en comfortabele slaapplaats, kattenmand, kattenbed om in te slapen


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Productbeschrijving

dierenproducten, huisdieren, honden, kattendierenproducten, huisdieren, honden, katten

kattenbed, huisdierbed, kattengrotkattenbed, huisdierbed, kattengrot

PetPäl Katten- en hondenbedgrot

Je harige vriend ligt overal in je flat/huis en heeft geen eigen plek? U bent op zoek naar maar heeft nog steeds niet gevonden die perfecte hoek voor uw huisdier om hem wat privacy te geven? U bent op zoek naar een gezellige, knusse oase van rust en privacy voor uw huisdier die ook prachtig past in het interieur van uw flat/huis?

PetPäl heeft een perfecte oplossing voor jou.

Onze kat en kleine hondenbed/grot is speciaal ontworpen voor uw harige metgezel om hem een luxe knusse hoek te geven die is niet alleen gezellig en praktisch, maar esthetisch en past in elk interieur.

Vergeet deze problemen met onze Cat & Dog Bed Cave:

kattenbed

kattenbed

kattenbed

kattenbed

kattenbed

kattenbed

Geef je harige bal comfort en privacy die het verdient. PetPäl Cat & Dog Bed is ideaal om te slapen en te dutten, te ontspannen of te dagdromen. Uw huisdier zal worden geslagen met zijn privé knusse hoek waar hij weg kan komen van de mensen en hun drukte en het.

Het bed is voorzien van zachte, comfortabele vulling die samen met het gemakkelijk afneembare weelderige kussen dit huisdierbed een knusse hemel maken voor je viervoeter.

Praktisch en esthetisch aangenaam, dit prachtige huisdierbed past heerlijk in elke kamer van je woning/huis.

kattenbed, kat, slapende kat, hoek, kattengrot, huisdier bed

kattenbed, kat, slapende kat, hoek, kattengrot, huisdier bed

kattenbed

kattenbed

huisdier bed, kat bed, hond bed

huisdier bed, kat bed, hond bed

Perfecte knusse hoek voor kleine honden en katten.

Uiterst eenvoudig te reinigen en te onderhouden dankzij het afneembare en wasbare kussen.

Slank design en elegant palet maken dit huisdierbed een gastvrije aanvulling op uw huis.

Onze Filosofie

huisdieren, dgo's, katten, voedsel, speelgoedhuisdieren, dgo's, katten, voedsel, speelgoed

Laten we onze huisdieren helpen gezonder en gelukkiger te leven door betere keuzes voor hen te maken.

De onvoorwaardelijke liefde voor onze huisdieren is het kostbaarste ding in onze PetPäl familie. Laten we het leven van onze geliefde huisdieren zo vrolijk mogelijk maken. Omdat het gezin onbetaalbaar is.

✔ Tijdloos ontwerp: geen dilemma’s meer ‘comfort vs beauty’ – dankzij het elegante steengrijze palet en het smaakvolle design past de grot harmonieus in elk interieur, terwijl de antislipnoppen ervoor zorgen dat hij niet afdwaalt.
✔ VEILIG GEVEN VAN PRIVACY — Uw harige metgezel heeft net zo stil nodig als u, de royale grootte van de grot (37×33 cm) zorgt ervoor dat uw lieveling comfortabel is in zijn knusse privéhoek.
✔ Moeiteloos onderhoud – bespaar tijd bij het reinigen – gewoon het afneembare kussen luchten en stof het af en toe in de wasmachine op 30 graden. Materiaal: een zeer duurzame mix van katoen en polyester.
✔ NIET 100% GELUK? KRIJG JE GELD TERUG! – Uw volledige tevredenheid is onze topprioriteit! Als u om welke reden dan ook niet met onze gezellige PetPäl Bed Cave bent, stuur het dan binnen 30 dagen terug naar ons. Onze vriendelijke en efficiënte klantenservice team zal u een volledige terugbetaling zonder ifs en maar! Dus trakteer je harige hulpje en voeg de PetPäl Bed Cave NU toe aan je winkelmandje.

[ad_2]

Translate »