OUKITEL K9 mobiele telefoons, 7,12 inch HD+ Waterdruppel scherm display smartphone zonder contract, 4 GB RAM+ 64 ROM, 16MP+8MP Dual camera 6000mAh batterij, Dual SIM Ontgrendelde telefoon Steun OTG Zwart


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Productbeschrijving

oukiteloukitel

oukitel K9 smartphoneoukitel K9 smartphone

Oukitel K9 mobiele telefoon.

7,12 inch FHD+ beeldscherm: Een groot scherm dat vergelijkbaar is met een tablet en je een uitstekend visueel genot biedt.Sony IMX 298: 16 MP + 2 MP. Met de Sony IMX 298 camera kun je heel eenvoudig de mooie delen van het leven opnemen. 4 GB RAM + 64 GB ROM: Ondersteunt het vrij downloaden van meer muziek en video’s voor een comfortabelere ervaring. Accu: Zorgeloos gebruik de hele dag, 5 V/6 A snel opladen, bespaart meer tijd, verbetert de efficiëntie aanzienlijk. Android systeem: Moeiteloze werking van grote spellen, uitgebreide bescherming van je privésfeer. Helio P35 Octa Core: Ondersteunt de werking van alle programma’s, soepel gebruik zonder invriezen.

Mobiele telefoon van 18 cm.Mobiele telefoon van 18 cm.

7,12 inch FHD+ groot beeldscherm.

7,12 inch FHD groot scherm en een zijverhouding van 18: 9. Ongeacht of het in de hand wordt gehouden of voor het bekijken van de video wordt geplaatst, is een perfecte verhouding, als we de video bekijken, kunnen wij veel plezier hebben. De resolutie van 2244 x 1080 geeft een duidelijk gevoel voor de schermervaring, ongeacht of je games speelt of video’s bekijkt. Het is een uitstekende keuze.

Oukitel K9.

Oukitel K9.

Oukitel K9 mobiele telefoon.

Oukitel K9 mobiele telefoon.

Oukitel K9 smartphone.

Oukitel K9 smartphone.

OTG.

Met de OTG-kabel kun je probleemloos de functie voor het opladen van andere mobiele telefoons realiseren, wat comfortabeler is voor je leven. De OTG-kabel is inbegrepen in de mobiele telefoon.

Snel ontgrendelen

Snel ontgrendelen van vingerafdrukken + ontgrendelen van de gezichtsherkenning, veilig en efficiënt, bespaart je veel tijd.

Intelligent gedeeld beeldscherm.

Nadat je meerdere interfaces tegelijk hebt geopend, klik je op de virtuele linkerknop en trek een van de pagina’s omhoog om een gedeeld scherm te krijgen.

oukitel K9 mobiele telefoon

oukitel K9 mobiele telefoon

oukitel smartphone

oukitel smartphone

4g mobiele telefoon

4g mobiele telefoon

Intelligente projectie.

Als je de smartphone en het apparaat verbindt, kun je de projectiefunctie van het scherm probleemloos realiseren en zo een groter schermplezier bereiken.

witte lijst.

1. Klik op de virtuele linkerknop onderaan de telefoon.2. Klik op het pictogram aan de linkerkant van het geheugen om snel de whitelist-functie te bekijken. De toepassingen in de whitelist kunnen ook na het uitschakelen van het scherm worden uitgevoerd.

Oplaadmethode:

Met 5 V 2 A kunnen mobiele telefoons met grote accu’s sneller en sneller worden opgeladen, waardoor het gebruik eenvoudiger en sneller wordt.

4G smartphone.4G smartphone.

Oukitel K9 7,12 FHD+.

De Oukitel mobiele telefoon biedt je de beste video-ervaring en -ervaring.

K9 FACE ID UnlockK9 FACE ID Unlock

Veiligheid gezichts-ID Ontgrendelen Werp een blik op de camera aan de voorkant. Oukitel K9 herkent je gezichtskaart onmiddellijk en ontgrendelt je telefoon.

【7,12 inch FHD waterdruppelscherm-design】Oukitel K9 is momenteel de grootste smartphone op de markt. ①Het 7,12 inch super grote scherm is met 2244 x 1080 pixels vergelijkbaar met een tabletcomputer en zorgt voor een helder en helder scherm. ② De verhouding tussen 18:9 minimaliseert verspilling van ruimte. ③ Uitgerust met het nieuwste druppelvormige scherm, ondersteunt de schermverdelingsfunctie, kan meerdere toepassingen tegelijkertijd aan één kant worden verwerkt

[ad_2]

Translate »