Orzly Draagtas compatibel met Nintendo Switch – opbergtas / – harde schaal case / cover / hoes / beschermhoes voor gebruik met de Nintendo Switch console & accessoires in zwart.


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Productbeschrijving

gggg

ff

ff

ff

ff

ff

ff

Waterbestendige hardschaal.

De Orzly draagtas is ontworpen om je switch-console nog draagbaar en reisvriendelijker te maken. Hij bestaat uit een harde EVA-hoes die bescherming en opslag biedt. Het zachte binnenmateriaal houdt je apparaat vrij van krassen. Met de Orzly-draagtas blijven je Switch en accessoires veilig.

Veel opslagruimte

Het hoofdvak biedt ruimte voor een switch-tablet met twee aangesloten Joy-Con-controllers en een binnenzak voor kleinere maar belangrijke accessoires zoals kabels, riemen en extra Joy-Cons. We hebben ook extra elastische banden toegevoegd om ervoor te zorgen dat je schakelaar veilig blijft.

Beschermhoes.

De microvezeltong beschermt het scherm van je schakelaar en beschermt hem tegen krassen. Hij biedt extra ruimte voor extra spelcassettes en micro-SD-kaarten.

d

d

dd

dd

dd

dd

8 extra patronen:

Mario? Zelda? Pokémon? Het is moeilijk om te beslissen, daarom hebben wij ervoor gezorgd dat je het niet nodig hebt. Met 8 extra sleuven voor spelcassettes of SD-kaarten kun je honderden uur entertainment met je meenemen. Perfect voor op vakantie.

Compacte afmetingen en sterke riem.

Wij hebben een koffer ontworpen die overal mee naartoe kan gaan. Steek de koffer in je rugzak of dashboardkastje – of draag hem comfortabel met de comfortabele, duurzame en ergonomische polsband.

Houd de ritssluiting vast.

De Orzly draagtas is ontworpen met het oog op duurzaamheid. In tegenstelling tot knopen of klittenbandsluitingen bewaart onze supersterke ritssluiting de inhoud van je draagtas veilig, zodat verloren games en accessoires tot het verleden behoren.

ffff

Ontworpen om je nieuwe Nintendo Switch console reisvriendelijker te maken en het meenemen van het apparaat te vereenvoudigen.
Voldoende ruimte voor de Nintendo Switch tablet, 2 x Joy-Con controller en beschikt ook over een apart binnenvak voor sleutels, games en andere kleine noodzakelijke accessoires.
Harde EVA-buitenschaal, die je apparaat beschermt en een zacht binnenmateriaal dat je apparaat tegen krassen beschermt
Perfecte draagtas om je Nintendo Switch veilig op te bergen als je onderweg bent of deze niet gebruikt.
Speciaal ontworpen voor de Nintendo Switch. Voor ons volledige assortiment Nintendo Switch Accesoires, voer je gewoon “ORZLY SWITCH” in de zoekbalk van Amazon (boven) in.

[ad_2]

Translate »