Opvouwbare haakgesp Plug Pin, lichtgewicht luchtvaart aluminium slijtvastheid luchtvaart aluminium haakvergrendeling gesp, voor bescherming van de scooter XIAOMI M365 / PRO


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Feature:

【AEROSPACE ALUMINIUM】 Het aluminium slot uit de luchtvaart, zelfs als het jarenlang wordt gebruikt, maakt de vouwbare haakgesp-plugpen zich geen zorgen over vervorming, abnormaal geluid of roest.
【HOGE DUURZAAMHEID】 Het gebruik van aluminium van luchtvaartkwaliteit met een hoog uithoudingsvermogen en een sterke treksterkte, een lichter gewicht, de opvouwbare haakgesp-plugpin maakt het eindproduct voortreffelijk en mooi, met een hoge slijtvastheid en corrosiebestendigheid.
【DUURZAAMHEID GEGARANDEERD】 De vouwhaak van de scootmobiel is gemaakt van hoogwaardige materialen om de duurzaamheid te garanderen.
【GEEN MOGELIJKHEID OP BREUK】 Opvouwbare haakgesp-plugpin is gemaakt van luchtvaartaluminium, niet gemakkelijk te vervormen, er is geen mogelijkheid tot breuk, om ontkoppeling en breuk te voorkomen, om uw eigen veiligheid en veiligheid te beschermen en de scooter en uzelf effectief te beschermen.

[ad_2]

Translate »