Oplaadstation voor PS5-controller, Twin dockingstation voor PS5-controller, oplaadstation met verwijderbare type C-laadpoort Fast Dual Charger voor PlayStation 5 DualSense Controller


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
PS5 controller oplader, REUUY oplaaddock voor PlayStation 5 DualSense Controller

Dit laadstation is speciaal ontworpen voor de PS5-controller. De intelligente microbesturingstechnologie wordt toegepast op het circuit management om een hoge efficiëntie conversie opladen te bereiken. Het unieke uiterlijk, de eenvoudige manipulatie en de high-efficiency laadmodus zijn zeer geschikt voor spelspelers.

Superieure veiligheid
Multi Protect veiligheidssysteem combineert kortsluitbeveiliging, overbelaste beveiliging en meer.

Compact ontwerp
Het minimalistische ontwerp van het controller laadstation ziet er prima uit op de plank van elke gamer, maar voor zover het gemak gaat.

Afneembare USB C-poorten
Geen zorgen meer over hoe je het nauwkeurig kunt aansluiten. Effectief voorkomen dat uw PS5-controllers worden bekrast.

Kenmerken:

1. Het kan twee P-5-controllers tegelijkertijd opladen.

2. Deze oplader is lichtgewicht en draagbaar, die door spelspelers overal mee naartoe kan worden genomen.

3. Afneembare type-C-poort voorkomt krassen op uw controller wanneer u deze in de oplader plaatst.

4. Het kan niet alleen als oplader worden gebruikt, maar ook als opbergstandaard.

Opmerking:
1. De controllers zijn NIET inbegrepen;
2. Gebruik 5V/2A stroombron om snel opladen te garanderen.
3. Deze oplaadstandaard is alleen compatibel voor PS5-controller.

Wat krijg je
1 * laadstation voor PS5 DualSense
1 * type c oplaadkabel
2 * USB type C adapters
1 * handleiding

【Dual Charding】 Het Dual dockingstation is speciaal ontworpen voor het opladen van Playstation 5-controllers, eenvoudig zwart-wit ontwerp. Stabiele type-C-poort zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verliezen van uw type-c laadkop, sluit gewoon uit op de laadpoort van de PS5-controllers en zet het in, sluit aan op de stroombron om op te laden.
【Professioneel ontwerp】 Deze PS5-laadbasis maakt gebruik van een smart protector-chip, die overspanning, overstroom, oververhitting en kortsluitbeveiliging kan bieden. Verwijderbare type-C-poort voorkomt krassen op je PS5-controller wanneer je hem in de oplader plaatst.
Eenvoudig te bedienen: als de PlayStation 5-controller wordt opgeladen, brandt het oplaadindicatielampje van de controller in de ademmodus. Als de controller volledig is opgeladen, gaat het indicatielampje uit.
Draagbaar en lichtgewicht: uitstekend en compact, gemakkelijk mee te nemen, je kunt deze PS5-controllerlader overal meenemen om te genieten van de gamingtijd zonder je zorgen te maken dat je de joystick uit batterijen besturing hebt.
【Snel opladen】 Voor snel opladen gebruik je een voedingsadapter met een stroom van meer dan 5 V; hij kan twee PS5-controllers volledig opladen in 2-4,5 uur.

[ad_2]

Translate »