Oihxse Beschermhoes voor Oppo Realme 2/A5, siliconen, ultradun, transparant, zacht, krasbestendig, schokbestendig, diamant 6


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Opmerking:
De afbeelding dient alleen ter illustratie van het ontwerp, controleer het telefoonmodel in de instellingen van de telefoon voordat je bestelt.

Kenmerken:
Het innovatieve grafische ontwerp geeft je Oppo Realme 2/A5 een unieke en mooie look.
Gemaakt van hoogwaardig, zacht TPU-siliconen, zacht, dun, transparant.
Transparante beschermhoes, niet giftig en smaakneutraal, niet gemakkelijk te vergelen, voelt aan als een eersteklas gevoel.
De verhoogde lippen beschermen het display en de camera van je Oppo Realme 2/A5.
Nauwkeurige uitsparingen en vormgeving zorgen voor volledige toegang tot alle aansluitingen, knoppen, camera’s enz.

Producteigenschappen:
Model: Oppo Realme 2/A5
Materiaal: siliconengel TPU.
Motief: diamanten.
Compatibel met draadloos opladen: ja.
Inhoud: 1 x beschermhoes Oppo Realme 2/A5, zonder andere accessoires inbegrepen.
Cokitec beschermhoes van TPU voor Oppo Realme 2/A5 (6,5 inch). Perfecte diamant ontworpen om het te laten zien met de mode van je Oppo Realme 2/A5.
② Deze transparante hoes voor Oppo Realme 2/A5 met [diamantpatroon] behoudt de schoonheid van de smartphone door zijn onverslaanbare transparantie, het transparante chique patroon geeft je Oppo Realme 2/A5 een elegante en moderne look.
Gemaakt van zacht en flexibel TPU-materiaal, dat stoot- en krasbestendig is, is je telefoon optimaal beschermd tegen stof, krassen en andere invloeden van buitenaf.
Tef beschermhoes Oppo Realme 2/A5, de beschermhoes voelt zeer aangenaam aan en is zacht, bedekt de randen van de telefoon goed af. Een hoogwaardige, krasbestendige inkt voorkomt dat het motief eruit valt en houdt het motief in een nieuwe staat.

[ad_2]

Translate »