Oihxse beschermhoes voor Huawei Nova 5/Nova 5 Pro, transparant, TPU, doodskop, roze, motief design, ultradun, schokbestendig, E10


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Kies niet tussen de grote stijl en bescherming als je een beschermhoes koopt.
je mobiele apparaat in een expressie van je persoonlijke stijl te beschermen en hem tegen de krachten van de buitenwereld te beschermen. Met meer dan veel originele beschermhoezen kunt u kiezen om aan uw verschillende stijl te voldoen.

Eigenschappen:

De hoes is slank en licht en verhoogt de grootte van je Huawei Nova 5/Nova 5 Pro niet voor een zachte duurzaamheid. De telefoonhoes wordt niet vergeel.

De heldere TPU case toont de oorspronkelijke kleur van de Huawei Nova 5/Nova 5 Pro. Flexibel etui ter bescherming tegen krassen, scheuren en merken

Touch-toetsen voor snelle respons. Gemakkelijke toegang tot alle toetsen van de telefoon zonder het verwijderen van de hoes. Gemakkelijk te verwijderen, zonder het lichaam van je Huawei Nova 5/Nova 5 Pro te beschadigen of te bekrassen.

✔️ Inhoud levering:
1 x beschermhoes voor Huawei Nova 5/Nova 5 Pro, transparant.

✔️ Service:
24 uur e-mail-ondersteuning garanderen 100% tevredenheid. Als een van onze vragen over de producten is, neem dan eerst contact met ons op
Compatibiliteit: compatibel met Huawei Nova 5/Nova 5 Pro, zorg ervoor dat je het juiste model bij de bestelling hebt.

Ultradun en licht design: exclusief voor Huawei Nova 5/Nova 5 Pro. Een groot aantal modellen biedt meer keuze voor je elegante en unieke smaak, een aangenaam visueel plezier.
De ideale oplossing voor je Huawei Nova 5/Nova 5 Pro: met precieze uitsparingen voor alle knoppen en aansluitingen, de uitsparing van de microfoon dekt nooit het volume af. Eenvoudige toegang tot alle bedieningselementen en functies.
Uitstekende kwaliteit: de duurzame TPU biedt je telefoon ultieme bescherming. Verhoogde randen beschermen uw camera en scherm tegen vallen, stoten, stof en krassen.

[ad_2]

Translate »