Oeps! Nederlandse webshop deelt ten onrechte duizenden vouchers van € 15 uit – DutchReview

[ad_1]

Nederlanders houden ervan om geld te sparen en zullen geen nee zeggen tegen een goede deal – dus een gigantische webshop die per ongeluk duizenden vouchers uitgeeft, voelt als een tweede (derde?) Kerst.

Nu kunnen duizenden gelukkige en snelle mensen geld besparen op hun volgende aankoop bij Bol.com nadat het bedrijf per ongeluk een tegoedbon ter waarde van € 15 online heeft gedeeld.

Hoewel Bol.com nooit van plan was om deze voucher te delen met gebruikers in Nederland, kunnen de gelukkigen die hem in handen hebben gekregen hem behouden, meldt RTL Nieuws.

“De bon was alleen bedoeld voor Franstalige Belgen. Maar door een fout kwam de advertentie per ongeluk online in Nederland ”, aldus een woordvoerder. Het bedrijf heeft niet gezegd of het een technische fout of een menselijke fout was.

Duizenden tegoedbonnen

Het bedrijf zal ook niet bekendmaken hoeveel mensen de voucher hebben weten te bemachtigen. Volgens gegevens van Facebook hebben echter meer dan 49.000 de advertentie gezien.

De voucher stond urenlang online, stellen Facebook-gebruikers. “Ik heb zoveel reacties gezien. Het zou me niet verbazen als duizenden of tienduizenden mensen het zouden claimen ”, zegt Facebook-gebruiker Deborah.

Als je nu als een gek op het sociale mediaplatform aan het zoeken bent in de hoop ook geld te besparen op je volgende aankoop, zullen we je moeten teleurstellen. Bol.com heeft de voucher al van internet gehaald. Volgende keer beter!

Was jij een van de gelukkigen die een voucher van € 15 op Bol.com heeft gekregen? Vertel het ons in de reacties hieronder!

Feature afbeelding: Bol.com/Supplied

[ad_2]

Source link

Translate »