NUOBESTY Mini Krabhamers Houten Kreefthamer Multifunctionele Krabhamer Educatief Speelgoed Voor Kinderen 20St


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Beschrijving

Deze stevige kleine hamers zijn ontworpen voor het kraken van schaal-en schelpdieren zoals kreeft, schaaldieren, oesters en krab. Het zal perfect schelpen kraken zonder heerlijk vlees te beschadigen. Geniet van uw zeevruchten!

Feature

Minihamers voor breekbaar hart, gemaakt van stevig natuurlijk hout met gladde afwerking, onze hamers zijn solide en duurzaam voor langdurig gebruik.
– Gemakkelijk schoon te maken en te gebruiken. Veeg af met een doek, reinig met water. Door de hamer droog te houden, wordt de levensduur verlengd.
– Verbeterde dikkere cracker en vorken set geschikt voor elk type zeevruchten Schaaldieren, bijv. krabbenpoten, kreeftenstaarten, oesters en meer, ook geschikt voor notenkrakers.

Pakket inclusief
20 x mini krabhamers

Ze allemaal kraken- Deze stevige kleine hamers zijn ontworpen voor het kraken van schaal-en schelpdieren zoals kreeft, schaaldieren, oesters en krab. Het zal perfect schelpen kraken zonder heerlijk vlees te beschadigen. Geniet van je zeevruchten!
MATERIALEN- Minihamers voor breekbaar hart, gemaakt van stevig natuurlijk hout met gladde afwerking, onze hamers zijn solide en duurzaam voor langdurig gebruik.
GEMAKKELIJK TE REINIGEN – Gemakkelijk schoon te maken en te gebruiken. Afnemen met een doek, reinigen met water. Door de hamer droog te houden, wordt de levensduur verlengd.
EDUCATIEF SPEELGOED – Deze speelgoedset verbetert het grijpvermogen. Zon geweldig speeltje voor zowel jongens als meisjes. Herhaaldelijk hameren is erg goed voor het vergroten van het geduld van kinderen, wat erg belangrijk voor hen is in de toekomst.
DUURZAAM- Verbeterde dikkere cracker en vorken set geschikt voor elk type zeevruchten Schaaldieren, bijv. krabbenpoten, kreeftenstaarten, oesters en meer, ook geschikt voor notenkrakers.

[ad_2]

Translate »