Notitie “Help ik ben ontvoerd” leidt tot achtervolging op snelweg door Nederlandse politie – DutchReview

[ad_1]

De Nederlandse politie was zaterdagmiddag in de hoogste staat van paraatheid toen een motorrijder een briefje op het raam van een auto zag met de tekst ‘help, ik ben ontvoerd’.

De motorrijder besloot de auto met twee volwassenen en twee jonge kinderen langs de A6 te volgen totdat politieauto’s de achtervolging konden overnemen. Toen de politie ingreep, konden agenten de auto tegenhouden, meldt NU.nl.

Een ingenieus plan…of niet

Verschillende eenheden waren bij de operatie betrokken, maar dit bleek op zijn zachtst gezegd overdreven. Eenmaal gestopt, werd ontdekt dat de mensen in de auto een gezin waren dat op weg was om meubels te gaan winkelen (wacht, wat!?)

De agenten stelden al snel vast dat er in feite geen ontvoering was – alleen een ontevreden kind dat niet wilde gaan winkelen. Het bleek dat de oudste dochter op het briljante idee was gekomen om een ​​ontvoering in scène te zetten om deze afschuwelijke gezinsactiviteit te vermijden.

Na een gesprek met de agenten (misschien over het verspillen van politiemiddelen?), vervolgde de familie hun weg, hoewel misschien een beetje geschrokken.

Heb je ooit zo graag willen shoppen met het gezin? Vertel het ons in de reacties hieronder!

Feature Image: Landelijke Eenheid Noordwest/Facebook

[ad_2]

Source link

Translate »