Nooz Optics – blauw lichtfilter bril zonder sterkte dames en heren voor scherm, smartphone, gaming of televisie – ronde vorm – blauw kleur – Cruz Collection


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
๐Ÿ‘“ Blauw-filterbrillen.
Ontdek onze blauwe lichtfilterbrillen. Krijg optimale bescherming voor beter leescomfort als je op je smartphone leest, op het scherm van je computer kijkt of op je tablet speelt. Of je nu leest, een film ziet of een videospel speelt, een leesbril met blauwe lichtblokkering garandeert het filteren van stralen met een golflengte van maximaal 430 nanometer voor optimaal gezichtscomfort en bescherming van de ogen.
๏ฌ Bril geschikt voor iedereen.
Onze 4 vormen (Alba, Bao, Cruz en Dino) en onze 6 kleuren bieden je een keuze aan personalisaties voor je blauwe lichtbrillen. Modellen voor heren, dames en kinderen, vinden uit ons assortiment brillen, die je beschermen tegen het licht van televisies, computers of telefoons die de vorm of kleur die het beste bij je past.
Voor alle toepassingen geconcipieerd.
Elk jaar brengen we meer dan 2000 uur voor een scherm. Of het nu voor het werk of voor entertainment is, je ogen zijn veelzijdig, soms blootgesteld aan regelmatige aggressies. Blauw licht maakt deel uit van dit dagelijkse leven:

  • tv.
  • Gaming.
  • smartphone.
  • Digitale displays.
  • Computer
  • Tablets.

Nooz is op een missie om je tegen deze voortdurende aanvallen te beschermen. Door de combinatie van techniek, lichtheid en uniek design van het merk Nooz Optics ben je in staat om alle stralen af te weren, die je netvlies beschadigen.
๏ธ Licht en gelijkmatig sterk.
Het frame is gemaakt van nylon, wat de leesbril flexibel, onbreekbaar en licht tegelijkertijd maakt. Onze anti-blauwe bril heeft ook schroefloze beugels, wat hun robuustheid en sterkte bij dagelijks gebruik nog versterkt. Na de aankoop van een blauw lichtbril van Nooz ontvang je een garantie van twee jaar.
โœ… Anti-reflecterende glazen: comfortabele glazen, zonder reflecties. Nooz-lenzen zijn uitgerust met een antireflecterende coating om je bril tegen dagelijkse verblinding te beschermen. Dankzij deze behandeling wordt u niet meer verblind door lichten die van achteren naar u komen.
โœ… Buitengewone verlichtingsinstallaties โ€“ wij brengen gemiddeld 2000 uur per jaar door op onze schermen door. Wij kunnen er dus net zo goed voor zorgen dat deze bril comfortabel is. Bij Nooz is comfort lichtheid. Ze zijn zo licht dat je vergeet dat ze op je neus liggen. Het Nooz-frame weegt dankzij de combinatie van ultradunne beugels en een nylon fitting 17 gram.
โœ… Geen schroeven โ€“ wij weten dat kracht belangrijk is voor jou. En de zwarte vlek is vaak het scharnier. We hebben dit scharnier vereenvoudigd. Geen schroeven, voor echt sterke poten. Wij zijn zo overtuigd van hun kracht dat we op elk van onze producten een garantie van 2 jaar garanderen.
โœ… Samenvatting naar jouw stijl: en omdat wij weten dat stijl belangrijk is, hebben we vier vormen ontwikkeld voor elke smaak. Rond, vierkant, ovaal en rechthoekig in 6 kleuren voor een stijl die zeker zal bevallen. Onze modellen Alba, Bao, Cruz en Dino zijn ook verkrijgbaar met leesbril, met of zonder correctie.

[ad_2]

Translate ยป