Nintendo Switch Lite Console + Animal Crossing: New Horizons – Turkoois (Nintendo Switch)


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Bij de Nintendo Switch Lite is de besturing volledig in het apparaat geintegreerd. Ook is hij compacter dan het vlaggenschipmodel. Bovendien heeft de Nintendo Switch Lite geen standaard en omdat het apparaat speciaal is ontwikkeld als handheldsysteem, kun je het niet aansluiten op een televisie. Daarom wordt het systeem zonder houder of HDMI-kabel geleverd. Nintendo Switch- en Nintendo Switch Lite-bezitters kunnen via Nintendo Switch Online of lokale draadloze multiplayer met elkaar spelen in compatibele multiplayergames, zoals Super Mario Maker 2, Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2 en Super Smash Bros. Ultimate. Opmerking Om games te spelen die de tafelstijl ondersteunen kun je draadloos verbinding maken tussen Joy-Con-controllers en de Nintendo Switch Lite. Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald onlinelidmaatschap nodig. Hiervoor heb je extra systemen en games nodig.

De Nintendo Switch Lite is een nieuwe toevoeging aan de Nintendo Switch-familie en is een compact en lichtgewicht systeem, waardoor je hem makkelijk overal mee naartoe kunt nemen.
Op het nieuwe apparaat kun je alle Nintendo Switch-games spelen die de handheldstijl ondersteunen*, hoewel sommige games enkele beperkingen zullen hebben. Raadpleeg de achterkant van de verpakking van een game en de productinformatie op de officiele Nintendo-website om meer te weten te komen over welke functies zijn inbegrepen en welke speelstijlen worden ondersteund in specifieke games.

[ad_2]

Translate »