Nieuwsbrief disclosure

Beste lezers,

Welkom bij onze nieuwsbrief! We willen graag open en transparant zijn over hoe we omgaan met uw persoonlijke gegevens en de informatie die we delen in onze nieuwsbrief.

Wat we delen:

Onze nieuwsbrief bevat informatie over onze producten en diensten, evenals nieuws, aanbiedingen en andere updates die we denken dat u interessant vindt. We delen deze informatie alleen met uw toestemming, en we zullen uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen.

Hoe we uw gegevens gebruiken:

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen om u onze nieuwsbrief te sturen en om u te informeren over onze producten en diensten. We zullen uw gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

Hoe u zich kunt afmelden:

Als u onze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kunt u zich op elk moment afmelden door een e-mail te sturen naar unsubscribe@123supersaver.nl. We zullen uw gegevens dan onmiddellijk verwijderen uit onze mailinglijst.

Hoe we uw gegevens beschermen:

We nemen de beveiliging van uw persoonlijke gegevens zeer serieus en zullen er alles aan doen om deze veilig te houden. We gebruiken de nieuwste beveiligingstechnologieën en -procedures om uw gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, verlies of diefstal.

Bedankt voor uw vertrouwen in ons en voor het lezen van onze nieuwsbrief. Als u vragen heeft over onze nieuwsbrief of onze privacypraktijken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Translate »