Nieuwe serie Regio 3-banden van Fulda

[ad_1]

Bandenmerk Fulda, een subbrand van Goodyear, heeft zijn nieuwste Regio 3 Serie banden voor vrachtwagens aangekondigd: de Regiocontrol 3 (stuuras), Regioforce 3 (trekas) en Regiotinn 3 (trailer). “De belangrijkste aandachtspunten bij de ontwikkeling waren kilometrage, brandstofefficiëntie, wegligging en tractie. Alle drie zijn ze ontworpen om zowel lange afstands- als veeleisend stadsverkeer aan te kunnen, ongeacht de weersomstandigheden”, schrijft de fabrikant in een persbericht.

De bandenserie heeft een diep loopvlak, een geoptimaliseerde mix van lamellen en robuuste blokken en een niet-richtingsgebonden loopvlakpatroon. “Dit maakt ze ideaal voor de bestuurder die in verschillende klimaten en soorten trajecten moet werken”, aldus Goodyear. De Fulda REGIO 3 Serie heeft een Three Peak Mountain Snow Flake (3PMSF) markering op alle asposities, en voldoet dus aan de meest restrictieve winterwetgeving.

Stuur naar duurzaamheid
De Regiocontrol 3 stuurasband heeft een 5-rib profielontwerp met schouderribben om schouderslijtage te verminderen. In vergelijking met zijn voorganger is het slijtbare rubbervolume met 4 procent toegenomen, wat resulteert in een hoger kilometrage. Het kenmerkende loopvlakpatroon heeft zigzaglamellen voor meer grip. Bepaalde maten hebben een hogere belastbaarheid. Dit maakt ze volgens Goodyear ideaal voor de nieuwste generatie vrachtwagens die een hoger gewicht op de vooras hebben als gevolg van EURO 6-norm en elektrificatie-gerelateerde componenten.

Trekkracht
De trekasband Regio 3 heeft ook een profielontwerp met 5 ribben, zigzaggroeven en halfopen schouderribben met stabilisatoren. Deze innovatie verbetert de waterafvoer en vermindert de schouderslijtage, wat zorgt voor de tractie en het kilometragepotentieel die wagenparkbeheerders die waarde nastreven, eisen.

De Fulda Regioforce 3.

 

De Regiotonn 3 heeft diepe lamellen tot op tweederde van de volledige profieldiepte. Dit betekent dat de band een uitstekende trailerstabiliteit biedt tot laat in de levensduur van de band. De band heeft ook een lage rolweerstand, wat de brandstofefficiëntie ten goede komt.

[ad_2]

Source link

Translate »