NEINEI Hoesje voor Xiaomi Redmi Note 10 Pro Case,Flip Leer Hoes met [Magnetisch] [Kaartsleuf] [Bracket-Functie],Bison Leder Texture Ontwerp PU/TPU Wallet Protective Cover,Bruin


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
NEINEI Hoesje voor Xiaomi Redmi Note 10 Pro Case,Flip Leer Hoes met [Magnetisch] [Kaartsleuf] [Bracket-Functie],Bison Leder Texture Ontwerp PU/TPU Wallet Protective Cover.

Als je op zoek bent naar een Xiaomi Redmi Note 10 Pro die strak maar beschermend is, dan past de nieuwe NEINEI-serie precies bij al zijn ontwerp- en beschermingsfuncties.

Premium PU en TPU
De dubbele structuur van PU-leer en TPU-binnenschaal biedt volledige bescherming voor uw mobiele telefoon en geeft uw telefoon een stijlvolle retro-look.

Magnetische sluiting
De sterke sluiting met dubbele magneten voorkomt dat uw waardevolle spullen per ongeluk vallen.

Multifunctioneel ontwerp
Kaartsleuven en geldkaartsleuf om aan uw dagelijkse behoeften te voldoen. Met de standaardfunctie kunt u horizontaal naar het scherm kijken.

Inhoud van pakket:
▲ 1 * Xiaomi Redmi Note 10 Pro-hoesje

Garantie
Als er niet-kunstmatige kwaliteitsproblemen zijn, neem dan gerust contact met ons op voor gratis vervanging of terugbetaling.

[Compatibel] – Deze Xiaomi Redmi Note 10 Pro lederen flip case is alleen compatibel met de Xiaomi Redmi Note 10 Pro.
[Premium materiaal] – De leren hoes van de Xiaomi Redmi Note 10 Pro heeft een zachte TPU-binnenkant en hoogwaardig PU-leer dat duurzaam, ademend en zacht is. Hoesje om je smartphone te beveiligen en de foliobehuizing beschermen het scherm tegen stof, krassen en stoten.
[Portemonnee-functie] – Twee kleine kaartsleuven en een groot geldsleufontwerp voor de Xiaomi Redmi Note 10 Pro-portemonnee-hoes, maken uw dagelijks leven handiger en beknopter.
[Sta-functie]: met de Xiaomi Redmi Note 10 Pro flip case met vouwfunctie kunt u horizontaal en handsfree naar het scherm kijken. De hoek kan eenvoudig worden aangepast om het beste perspectief te vinden, perfect voor videogesprekken of films kijken.
[Service] – Wij bieden de beste after-sales service voor NEINEI-producten. Als er een probleem of ontevredenheid is, zorgen wij graag voor vervanging of terugbetaling.

[ad_2]

Translate »