NEINEI Hoesje voor iPhone 12 Pro Max 6.7” Case,Intelligent Plateren Spiegel Hoes,Transparant Clear View Protector Cover met Staande Functie,Rose Goud


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Specificatie:

Nauwkeurige uitsnijdingen:
▲ Nauwkeurige uitsparingen voor luidsprekers, oplaadpoorten, audiopoorten en knoppen voor uw gemak.

Modeontwerp:
▲ Uitgebreid modieus spiegelontwerp, niet alleen Kan worden gebruikt als make-upspiegel en laat uw telefoon er stijlvol en speciaal uitzien. Speciaal ontworpen voor mensen die houden van kwaliteit en waarde!

Slank dun en lichtgewicht:
▲ Gemaakt van hoogwaardig hard plastic en PU-leer, de hele hoes ziet er slank uit en past perfect om je telefoon, zonder veel gewicht toe te voegen.

Inhoud pakket:
▲ 1 * iPhone 12 Pro Max 6.7” Hoesje

OPMERKING:
▲ We zullen altijd ons best doen om u de beste klantenservice te bieden. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen, we beantwoorden meestal binnen 24 uur. Bedankt.

【Compatibel Model】: Speciaal ontworpen voor alleen de iPhone 12 Pro Max 6.7”. Bevestig uw telefoonmodel.
【Spiegel Effect】: Luxe slanke spiegelomslag kan glanzend zijn. Make-upspiegel.
【Materiaal】: De luxe elegante galvanische spiegelbehuizing is gemaakt van hoogwaardig hard pc en zacht PU-leer en de voor- en achterkant is PC, het verbindingsgedeelte is van premium PU-leer.
【Standaardfunctie】: Laat u genieten van aangename handsfree films / video’s, het bekijken van games en bladeren. (Zelfs tijdens hobbelige autoritten!)
【NOTE】: Om de reis tegen krassen te beschermen hebben wij er een beschermfolie op aangebracht. Deze beschermfolie dient u voor gebruik af te scheuren.

[ad_2]

Translate »