Nee nee nee! De temperaturen van 20 graden zijn er niet voor Pasen – DutchReview

[ad_1]

Nederlands weer kan net zo verwarrend zijn als moderne dating. Je krijgt net genoeg om je geïnteresseerd te houden, maar er zijn geen tekenen van volledige toewijding en je blijft dagenlang hangen.

De laatste dagen van maart plaagden ons met veel zonneschijn en temperaturen boven de 20 graden​ Het werd zo goed dat we het zelfs mochten ervaren de eerste ambtenaar Rojkesdag

Maar op donderdag begon het allemaal te veranderen. Terwijl provincies als Limburg konden genieten van een extra dag van de zomerse 20 graden, kwam de temperatuur in het noorden van Nederland niet boven de negen graden.

Niet zo goede Goede Vrijdag

De hoge temperaturen van de afgelopen dagen komen voorlopig niet meer terug en het weer op Goede Vrijdag wordt allesbehalve goed. In de meeste delen van het land komen de temperaturen niet boven de 10 graden, meldt Weerplaza.

Er is echter een lichtstraal – letterlijk – zoals verwacht wordt dat de zon zo nu en dan de hele dag door de wolken gluurt.

Beste tijd voor paaseieren zoeken

Als je je afvraagt ​​wanneer je zou moeten verstop je paaseieren, dan raden we u aan uw weddenschap op zondag te plaatsen. Ondanks een matige wind blijft het de hele dag droog.

Maandag begint daarentegen met wolken en regenbuien, met name in het zuidoosten van Nederland.

Hoe breng je dit paasweekend door? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Feature afbeelding: Gavin Allanwood / Unsplash

[ad_2]

Source link

Translate »