NALCY Apple Sticks Hamsterspeelgoed, 2 stuks kauwsticks voor huisdieren huisdieren konijnen huisdier kauwstokjes voor konijnen, chinchilla’s, hamsters, kadeu


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Functies: 1. Omdat ze gemaakt zijn van natuurlijk hout en gras, kunnen er geurtjes optreden, maar alle natuurlijke smaken maken maak je geen zorgen. 2. Wordt geleverd met een metalen haak, die in de kooi kan worden opgehangen om huisdieren te kunnen spelen. 3. Het is een goed cadeau voor huisdieren, het is geschikt voor cavia’s, eekhoorns, konijnen, papegaaien, hamsters, racemuizen en andere knaagdieren. 4. Ideaal om te spelen, plezier en te oefenen. 5. Op een koele, droge plaats bewaren, kan lang worden bewaard. 6. Met een stevige metalen haak kun je het kauwspeelgoed overal in de kooi ophangen, om je huisdieren plezier te hebben en stress te verlichten. Eigenschappen:
Materiaal: natuurlijke appeltak + native gras.
Afmetingen: 30 x 10 cm.
Totale lengte: 30 cm. Inhoud levering:
2 x kauwspeelgoed.

Afmetingen pakket‏:‎24 x 17.7 x 4.3 cm; 300 gram
Datum eerste beschikbaarheid‏:‎21 januari 2021
Fabrikant‏:‎NALCY
ASIN‏:‎B08NSXP4R5

【Grappig speelgoed】Dit handgemaakte speelgoed is eetbaar en kan worden gebruikt voor malen en spelen. Je huisdieren zullen zeker plezier beleven. De metalen haak kan in de kooi van het dier worden gemonteerd.
【Afmetingen】 10 cm x 0,7 cm / 3,93 “x 0,27”, totaal 7 stuks. Taartgrootte: 5 cm x 2,5 cm, totaal 8 stuks. Totale lengte: 30 cm
【Perfect cadeau】 Een leuk cadeau voor je huisdieren, geschikt voor cavia’s, chinchilla’s, eekhoorns, konijnen, papegaaien, hamsters, racemuizen en andere knaagdieren.
Ideaal voor het kauwen van levensmiddelen: deze rubberen appelstaafjes helpen de tanden voortdurend te groeien en voorkomen dat je huisdieren op kooi en andere meubels kauwen.

[ad_2]

Translate »