Muismatten Red War Dragon XXL RGB Gaming Muis Mat Pad 14 Multi Colors and Effect Modi Antislip Computer Toetsenbord Muizen Mat (Color : (800×300×4mm))


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Plug and play
Lichtmodi Switch-knop
Druk op de schakelaarknop om te kiezen tussen 14 modi van RGB-spectrumlicht als volgt:
7 Statisch monochromatisch licht
14 Verlichtingsmodi: inclusief rood, blauw, groen, paars, cyaan, geel, wit, afwisselend golf, synchronisatie golf, afwisselend flitser, afwisselend rood veranderend, licht uit, synchroniseer de ademhaling, alternatieve ademhaling, biedt de visueel verbluffend aan kleuren en effecten.
Verstelbare helderheid:
Klik op de knop Light Switch om de lichtmodus in te stellen, dubbelklik om de helderheid aan te passen, ondersteunt twee soorten helderheid, u kunt de helderheid van de muismat aanpassen aan de helderheid van de kamer.
Antislip rubberen basis
Gemaakt van twee verschillende lagen professionele stoffen.Glow Fiber en zachte doekoppervlak met antislip rubberen basis zorgt voor nauwkeurige, nauwkeurige muisbesturing en consistente stabiliteit op uw bureau.
Waterdicht oppervlak:
RGB Mouse Pad is geweven met Microfiber-materiaal, dat het waterdicht en kleurvergrendeling maakt.Het is effectief bij het voorkomen van schade aan gemorste dranken of andere vloeistoffen en is gemakkelijk schoon te maken met water zonder te vervagen.
Superieure duurzaamheid:
Intensieve, dubbele nylon gestikte randen bieden bescherming tegen meerdere lagen, geen pluis en delaminatie, waardoor slijtage, vervorming en degum effectief voorkomen.

1.8M USB-poort: plug and play.Kan worden aangesloten op computers, laptops, powerbanken, opladers en bedieningspanelen.
Eenvoudig in gebruik: dit zachte gamingmuismat van de splitsers wordt aangedreven door USB, Plug and Play, geen chauffeur nodig.One-touch-controle ontworpen om de lichtkleuren te schakelen en uit te schakelen, erg handig om te gebruiken
Ontworpen voor gaming: het oppervlak is gemaakt van superfijnvezel gevlochten materiaal en antisliprubber, biedt een ultra-glad oppervlak en nauwkeurige positionering. Wat de bureaublad stevig vasthoudt, kunt u genieten van precisie in het meest gepassioneerde game.
Koop Risico Gratis after-sales service: we zijn toegewijd aan onze 100% klanttevredenheid. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, geeft u eenvoudig uw muismat terug voor een volledige terugbetaling, geen vragen.Je hebt niets te verliezen.

[ad_2]

Translate »