Muis Toetsenbord Converter met 3,5 mm Audio Jack, Toetsenbord en Muis Adapter voor Nintendo Switch/Xbox One/PS4/PS3


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Beschrijving:

Hoe sleutels opnieuw te mappen

Als u toetsen op het toetsenbord of de muis opnieuw wilt mappen voor uw specifieke behoeften¼?

1. Plaats uw adapter op de gameconsole en sluit vervolgens toetsenbord en muis aan.

2. Sluit de originele controller aan op de startpoort (Opmerking: zorg ervoor dat uw controller is uitgeschakeld voordat u verbinding maakt met de adapter), de LED van de adapter wordt geel.

3. Druk op? F4+F5â? Voer op het toetsenbord opnieuw mappingsmodi in en de LED van de adapter wordt blauw en knippert.

4. Houd de knop die u wilt instellen op de controller, druk vervolgens op de knop op het toetsenbord of de muis die u wilt binden, en laat vervolgens de knop op de controller. Herhaal de bovenstaande stappen om de volgende knop in te stellen en te binden.

5. Druk op â?? F4+F5â? opnieuw op hetzelfde moment om de sleutelbindingsinstellingen op te slaan. (Dit is een zeer belangrijke laatste stap die sleutels opnieuw mappen)

Opmerkingen:

Deze adapter is NIET compatibel met Bluetooth-muis en toetsenbord

Op Switch lite systeem moet de speler een USB3.0 naar USB-C adapter aanschaffen een andere

Raak de vloeistof niet aan en beschadigt de interface van het toetsenbord en de muis

Specificatie

Werkspanning: DC 5V

Verpakking grootte: 10.5*2.8*17cm

Gewicht met verpakking: 135g

Inbegrepen:

1* Muis Toetsenbord Converter

1*Datakabel

Gebruikershandleiding

Datum eerste beschikbaarheid‏:‎20 mei 2021
Fabrikant‏:‎Tagge
ASIN‏:‎B095GQFPGR
Fabrikantreferentie‏:‎DZ56100

[Brede compatibiliteit]: Universele 3,5 mm connectoren: Idee voor het aansluiten van apparaten die 3,5 mm audio-poort gebruiken, genieten van surround sound en basrespons, heldere stem in games.Werkt met de meest bekende toetsenborden en muizen op de markt, zoals: voor Logitech, voor Redragon, voor Razer, voor Corsair, voor HyperX, enz.
[Power Input Port]: Wanneer u toetsenbord met veel RGB Backlit decoratie gebruikt, werkt dit product mogelijk niet normaal vanwege onvoldoende vermogen, op dit moment moet u DC 5V-adapter op dit product aansluiten.
[Aansluitinstructies]: Sluit de adapter aan op de Switch-console, de ledlamp brandt in het wit. Sluit uw toetsenbord en muis aan op de adapter. Wanneer het eerste apparaat is aangesloten, brandt de LED 2 seconden in rood. Het tweede apparaat is aangesloten, LED brandt in groen 2 seconden. Wacht even, de adapter zal automatisch verbinding maken met uw Switch of Switch lite, de LED knippert in het wit.
[Mode uiterlijk]: de schakelaar muis en toetsenbord converter is klein van formaat, mooi uiterlijk en uitstekend in de hand gevoel, wat een must is voor spelspelers.Daarnaast ondersteunt het programma upgrade. Als u andere problemen, neem dan contact met ons op.

[ad_2]

Translate »