MPOQZI Afdekking voor autostoelverstelknop Zilver, geschikt voor Tesla Model 3


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Product: Afdekking schakelaar knop auto-instelling
materiaal: ABS
Kleur: zoals afgebeeld
Toepasselijke voertuigen:
Voor Tesla Model 3
Inhoud van de verpakking: 1 set combinaties
installatie:
1) Reinig voor de installatie het oppervlak en houd het droog.
2) Verwijder de tape en plak deze op zijn plaats, druk hem 1-2 minuten aan.
3) Was de auto niet binnen 24 uur.
Vanwege verschillende weergaveapparaten kan er een kleurverschil zijn tussen het werkelijke product en de foto. Voor de installatie kunt u ook een föhn gebruiken om de tape te verwarmen om er voorwerpen op te bevestigen.

Nauwkeurige matrijsproductie, zeer consistent met de originele auto, het boogontwerp van de originele auto past perfect, heeft geen invloed op het gebruik van sleutelschakelaars en de gladde rand doet geen pijn aan uw handen.
De decoratieve paneelafdekking kan de auto beschermen tegen krassen en stof, effectief het originele autolakoppervlak, een mooi uiterlijk beschermen en de kwaliteit van de auto verbeteren.
De textuur is helder, de dichtheid is hoog, de kleur is helder en de fijne oppervlaktebehandeling geeft een glanzend uiterlijk en vergroot de mooie binnenruimte.
Het gebruik van lijm is eenvoudig te installeren en zal de originele auto niet beschadigen, en de speciale lijm voor deze auto kan zorgen voor een perfect installatie-effect, duurzaam, valt niet af en is stevig gemonteerd.

[ad_2]

Translate »