MoreChioce Compatibel met iPhone 6/6S Siliconen Hoes, Marmeren Design Hoes, Flexibele TPU Bumper Plating Drop Protective Case, Slim-Fit Anti-Scratch met Stand Houder


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
productbeschrijving:
De hoes is compatibel met iPhone 6/6S
Merk: MoreChioce.
♥ Materiaal: zachte siliconen TPU, gladde huidstructuur, krasbestendig. Bijna elke vlek die zich aan de hoes hecht, kan eenvoudig met een vochtige doek worden afgeveegd.
[Vergulde uitvoering]: de gegalvaniseerde bumper is volledig in de hoes geïntegreerd en voorkomt afschilfering van de lak en ongewenste krassen.
Nauwkeurige uitsparingen: dit telefoonhoesje is ontworpen uit het telefoonmodel met nauwkeurige toetsinstellingen en een perfecte uitsparing voor de camera, luidsprekers en oplaadpoort.
[Stand Holder]: Kickstand en anti-drop-ring grip, veilige grip & druppelvrije grip. Geniet ook van handsfree films/videozicht met een multi-angle ringstandaard.
Verpakking: 1 x telefoonhoesje, 1 x blauwe styluspen.
Tip:
PC is harder dan TPU en heeft een sterke slagvastheid.
TPU is zachter dan pc, goede slijtvastheid en goede flexibiliteit.
[Compatibel met iPhone 6/6S]: Sterke bescherming, hoewel de behuizing erg dun en licht is, kan deze uitgebreide bescherming bieden voor de telefoon.
[Advanced Drop Protection]:Deze transparante case keurt TPU zacht materiaal zodat de cover van de mobiele telefoon geen krassen op uw telefoon veroorzaakt, maakt het ook gemakkelijker voor u om te dekken of te ontdekken.
[Schokbestendig]: Air-Guard-hoeken absorberen schokken en beschermen uw mobiele telefoon tegen vallen en andere schokken.
[Nauwkeurige uitsparingen]: Gehumaniseerd ontwerp maakt onze zaak nuttiger, u kunt alle knoppen met de behuizing openen en de maat is comfortabel om te vangen.
[Verpakking]:1x telefoonhoesje, 1x blauwe styluspen

[ad_2]

Translate »