MOEVERT Laptop Standaard, Ergonomische Laptopstandaarden Verstelbare Laptop Stand Opvouwbare Draagbare Laptop Houder met Warmte-Vent voor MacBook Air Pro, Dell, HP, Lenovo en Alle 10-16 inch Laptop


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
🙎 MOEVERT laptop standaard, in meerdere hoeken verstelbaar, in hoogte verstelbaar. Deze laptopstandaard zorgt voor een comfortabel en gezond leven.
💻ERGONOMISCH VERSTELBAAR ONTWERP: MOEVERT laptopstandaard kan in hoogte en hoek van uw laptop worden versteld voor een betere ergonomie. Deze laptopstandaard is ontworpen om effectief te zijn bij het verbeteren van de zithouding om nekvermoeidheid die gepaard gaat met langdurig zitten te minimaliseren, zeg maar dag tegen nekpijn.
💻 STABILITEIT & STABILITEIT: Met een hoogwaardige aluminiumlegering en siliconenkussens maken de laptop standaard en stabieler. Vier antislipvoetjes houden de beugel stabiel en beschermen elk oppervlak waarop deze wordt geplaatst. Bovendien zijn er beschermende haken aan elke arm om te voorkomen dat uw laptop tijdens het tekenen, typen en lezen naar u toe glijdt tijdens het gebruik.
💻 VERSTELBAAR & DRAAGBAAR: u kunt onder verschillende hoeken hellen en hoger of lager staan, afhankelijk van uw behoeften. Deze laptop standaard kan ruimte besparen voor eenvoudige opslag en het ontworpen handvatopening voor gemakkelijk dragen. Deze laptopstandaard heeft uw computer verhoogd, zodat u meer ruimte heeft voor werk en andere items zoals mobiele telefoon, iPad, muis, toetsenbord, extra ruimte op uw bureau creëert en uw bureau opgeruimd en georganiseerd houdt.
💻VENTILATIE HOLLE ONTWERP: het speciaal verwerkte aluminium ontwerp zorgt voor een goede ventilatie en luchtstroom om te voorkomen dat uw laptop standaard raakt. De standaard van onze laptopverhoger heeft ook luchtstroomperforaties op het oppervlak, wat ideaal is om uw laptop af te koelen door een verbeterde luchtstroom te bieden (vergeleken met wanneer u plat op een tafel wordt geplaatst).
💻 RUIME COMPATIBILITEIT EN MEERVOUDIG GEBRUIK: MOEVERT laptopstandaard is compatibel met alle laptops van 10 ” – 16 ”, zoals Apple MacBook 12/13, MacBook Air 13, MacBook Pro 13/15/2018/2017/2016, Lenovo , Powerbook, Dell, HP, ASUS, Ipad. Daarnaast kunt u deze laptopstandaard gebruiken op kantoor, vergaderruimte, bibliotheek, keuken en muziekhuis om de laptops, tablets, projectoren, menu, muziekboeken, schilderboek op te bergen.

[ad_2]

Translate »