Mobiele telefooncamera 5 in 1 / CPL/macro/zoomlens, glijdend en flip-ontwerp, compatibel met iPhone 11 Pro,for iPhone 11


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Details
Naam van het product: alleen voor iPhone Mobile Phone Externe Lens Case
Materiaal: PC + TPU + Aluminium
De lenscoating: meerlagige coating
Type: Beschermende lens telefoonhoesje
Categorie Compatibel: iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max
Lens Type: Tele- Focus (2x * 1 Tele-Focus) Fish-Eye (180 * Fish-Eye), Macro (10x * 20x * 1 Macro)
Pakket bevat: bijpassende telefooncase, 1 telefoonlensafdekking, reinigingskussen

Speciaal ontworpen voor de series van de iPhone 11, met Super Portability, kunnen multifunctionele lenzen samen worden gecombineerd, lenzen schakelen. Dia Rail Flip, opslagontwerp, gemakkelijk te dragen, alles-in-één lens, handig om te dragen, nemen en gebruiken, geen installatie.
CPL-polarizer: neem grote landschapshots. Met CPL wordt gepolariseerd licht geëlimineerd, wordt de kleurverzadiging verhoogd, en reflecties op water, blauwe lucht, en glasoppervlakken worden geëlimineerd en zijn grote landschapsschoten genomen.
10x 20x Macro-lens: de leukste mobiele telefoonlens is een macrolens, die anders is dan het ingebouwde macro-effect van de mobiele telefoon, dat gemakkelijker kan zijn om een ​​betere diepte van veldeffect te focussen en te verkrijgen.
2x vergrotingslens voor ondiepe scherptediepte: de 2,0 diafragma-vergrotingslens op de iPhone 11 Pro en Max. Bovendien kan de 2x externe vergrotingslens een langere brandpuntsafstand en ondiepe scherptediepte-effect produceren.

[ad_2]

Translate »