Mindfield eSense Respiration | Ademhalingssensor met biofeedback-training | Mindful Monitoring-systeem voor stressvermindering en ontspanning | Draagbaar apparaat met app | Feedback via smartphone of tablet


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Productbeschrijving

eSense Respiration & Skin Response BundleeSense Respiration & Skin Response Bundle

Verbeter uw ademhaling met eSense Respiration

Mindfield eSense Respiration is een handige sensor om uw ademhaling te meten. Dit apparaat meet de frequentie en amplitude van uw ademhaling. Door biofeedback biedt het ademhalingstraining, die u bijna overal zelfstandig en gemakkelijk kunt doen.

Ademhalingstraining gaat over het observeren en verbeteren van uw ademhaling. Dit zal u helpen een betere, gezondere methode voor in- en uitademen te bereiken. Uw zelfwaarneming wordt getraind en het creëert een feedbacklus. Met gerichte oefeningen via de eSense-app leert u rustiger, gelijkmatiger en dieper te ademen en ervaart u diepe ontspanning en nieuw welzijn. Dit omvat een adempauze, ontspannende video’s, geluiden en nog veel meer.

eSense Respiration & Skin ResponseeSense Respiration & Skin Response

Leer te ontspannen door ademhalingstraining

Het ademhalingsproces is speciaal omdat we het direct met onze geest kunnen beïnvloeden (u kunt bijvoorbeeld bewust langzamer en dieper ademen). Dit kan gebruikt worden bij ademhalingstraining. Daarom is bewust ademen een veelgebruikte ontspanningstechniek.

In het dagelijks leven denken we echter vaak te weinig aan onze ademhaling. Meestal ademen we niet goed, vooral niet onder stress. We verergeren zelfs onze algemene toestand met slechte ademgewoonten. Negatieve stress reflecteert op deze manier.

Als we ontspannen en kalm zijn, of tijdens het slapen, is onze ademhaling meestal langzamer, dieper en gelijkmatiger. Met training kunt u uw ademhaling verbeteren om die gezondere methode voor stressvermindering en verbeterd algemeen welzijn uit te oefenen.

Met eSense Respiration kunt u nu een stap verder gaan, uw ademhaling meten en specifieker trainen. Directe biofeedback van de ademhaling helpt ons bewuste en onderbewuste geest om sneller en nauwkeuriger nieuwe, betere ademhalingspatronen te bereiken dan zonder.

eSense RespirationeSense Respiration

Ademhalingstraining met de eSense Respiration

eSense Respiration is een handige biofeedback-sensor voor het meten van de ademhaling en voor een goede monitoring en training. De gegevensoverdracht vindt plaats via de microfooningang op uw smartphone of tablet. Hierdoor kunt u uw ademhalingspatronen observeren en trainen, iets dat u gemakkelijk zelf kunt uitvoeren, waar u ook bent.

Er zijn twee belangrijke metingen van de ademhaling: respiratoire amplitude (RA), die laat zien hoe diep u ademt, en frequentie of ademhalingen per minuut. eSense Respiration meet als het ware zowel uw ademhalingspatroon als de vorm van uw ademhaling.

Ademhalingstraining geeft u een zeer nauwkeurig beeld van uw ademhaling en kan deze in de loop van de tijd helpen verbeteren. Met gerichte oefeningen in de eSense-app leert u om rustiger, gelijkmatiger en dieper te ademen, waardoor u een meer ontspannen gemoedstoestand en een geheel nieuw niveau van welzijn bereikt.

eSense Skin ResponseeSense Skin Response

Tevens: Meet huidgeleiding met de eSense Skin Response

Deze set bestaat uit twee eSense-sensoren: eSense Respiration en eSense Skin Response.

Skin Response is ook een biofeedback-sensor. Het meet huidgeleiding met behulp van twee elektroden, bepaalt uw stressniveau en biedt u biofeedback-training om het te verminderen, naast vele andere voordelen. Skin Response kan op zichzelf worden gebruikt, maar is een vereiste bij het gebruik van de eSense Respiration.

Uw huidgeleiding (vergelijkbaar met ademen) hangt ook rechtstreeks af van spanning en ontspanning en is een veel voorkomende indicator van stress. Met het Skin Response-apparaat kunt u uw stressniveau meten en effectief verlagen met biofeedback-training. Emoties worden direct in de hoeveelheid vocht op de opperhuid weerspiegeld. Angst, woede, negatieve gedachten en emotionele, fysieke of mentale veranderingen, hoe subtiel ook, zorgen ervoor dat de zweetklieren reageren. De sensor detecteert en meet het en gaat er vervolgens tegenin door middel van biofeedback training.

eSense Respiration & Skin ResponseeSense Respiration & Skin Response

Deze aanbieding is inclusief:

eSense Respiration om uw ademhaling te meten (ademhalingsfrequentie, ademhalingsdiepte en ademhalingspatroon)️eSense Skin Response (vereist voor de eSense Respiration) inclusief klittenbandelektroden voor het meten van huidgeleidingComfortabele, wasbare en rekbare riemUitgebreide statistieken over ademanalyseAdemhalingshulp voor ademhalingstraining met veel opties om uit te kiezenIn de app zijn verschillende vooraf gemaakte trainingsprocedures opgenomenGratis training passend bij uw behoeftenRegelmatige app-updates

eSense AppeSense App

eSense AppeSense App

De eSense-app van Mindfield

De prijs van de eSense bestaat gedeeltelijk uit de hardware en het andere belangrijke deel, de eSense App-software. Bij het programmeren en constant ontwikkelen van de App vloeien grotere bedragen uit de verkopen van de eSense. Het is echter gratis verkrijgbaar in de App Store, zodat onze klanten niet op twee plaatsen hoeven te betalen. Bovendien is niemand gewend om een groter bedrag te betalen voor een app.

Trainingsmogelijkheden van de eSense-app

De eSense-set bevat de eSense-app, die u gratis kunt downloaden. Het biedt een schat aan functies voor effectieve biofeedback-training in een modern, gebruiksvriendelijk ontwerp. Met het geïntegreerde puntensysteem kunt u uw voortgang nauwkeurig volgen. Uitgebreide hulp en begeleiding zijn ook inbegrepen.

Voor het trainen en verbeteren van uw ademhaling biedt de eSense-app een schat aan biofeedback-feedback:

Staaf Feedback

Curve Feedback

Videofeedback (inclusief video’s en eigen video’s die vrij kunnen worden geselecteerd)

Muziekfeedback (inclusief muziek en vrij te kiezen eigen muziek)

Toonfeedback (verandering van toonhoogte door de gemeten waarden)

Voelbare feedback door trilling (alleen smartphones; tablets kunnen niet trillen)

Feedback door kleurveranderingen van slimme lampen (Bluetooth-lamp en Philips Hue-producten zijn controleerbaar)

Afmetingen pakket‏:‎25.7 x 16.7 x 10.7 cm; 330 gram
Datum eerste beschikbaarheid‏:‎15 januari 2020
Fabrikant‏:‎Mindfield Biosystems Ltd.
ASIN‏:‎B07ZFMLB9D

✅ LAGERE STRESS EN SPANNINGSNIVEAUS – De snelheid en het patroon van inademing en uitademing zijn veelvoorkomende en betrouwbare indicatoren van spanning en intense emoties. Deze sensor kan helpen bij stressmanagement.
✅ AANGEPAST ADEMHALINGSTRAINING – Zodra uw ademhaling is gemeten, wordt feedback voor biofeedback-training gegeven, zodat u leert hoe u uw ademhaling bewust kunt vertragen en verdiepen.
✅ GEBRUIKSVRIENDELIJKE FUNCTIONELE APP – Download de meegeleverde eSense-app voor uw smartphone of tablet. Deze app biedt onbeperkte opnames, sessies en gebruikers en geeft feedback via video, tonen, muziek, trillingen, licht en nog veel meer.
✅ COMFY STRETCH BELT MONITOR – Ons verstelbare ademhalingsbewakingsapparaat kan gemakkelijk en comfortabel over uw kleding worden gedragen. De elastische riem is gemaakt van duurzaam en wasbaar materiaal.

[ad_2]

Translate »