Metallic Pens 8 Shimmery Colours


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Docrafts Metallic pens, Bullet Tip (verpakking van 8). Metallic pennen voor een glanzende afwerking. Opsommingsteken voor doodling, toevoegen van randen, patronen en knutselprojecten. Verkrijgbaar in pack van acht.

⭐ Kleuren: met sterk gepigmenteerde inkt die uitstekend geschikt is voor handbelettering, zijn ze bij het knutselen altijd dicht bij de hand. Probeer de dikte van uw werk te veranderen door de preasure aan te passen terwijl u de pen gebruikt. Ook verkrijgbaar in een penseelpunt.
Gebruik: Waarom niet gebruiken voor doodling, het toevoegen van grenzen, patronen en knutselprojecten. Of voor het inkleuren van boeken om die extra speciale finishing touch toe te voegen.
Gebruik: deze pennen werken perfect op wit papier en gekleurd, maar voor die unieke, opvallende look, waarom niet proberen ze te gebruiken op zwart papier en kaart.
♦ Idee: waarom niet proberen om oude familiefoto’s met grenzen op te jazzen, of je eigen verjaardags- en kerstkaarten te maken. Zie er ook geweldig uit op zwarte etiketten op voedselpotten.

[ad_2]

Translate »