mdhsh Nano-kristal houtskool zak, luchtverfrisser auto huisgeur voor luchtzuivering 250g


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
100% gloednieuw en van hoge kwaliteit
Kenmerken:
De poriën van nanoccrystal actieve kool zijn goed ontwikkeld. Het veroorzaakt veel luchtbellen wanneer het in het water komt. Het heeft dus een zeer sterke adsorptiecapaciteit. De samenstelling is natuurlijk, niet-giftig, smaakloos, geurloos, schoon en milieu
Functie: het kan sterke geuren zoals gassen, organische stoffen, schadelijke gassen zoals formaldehyde, benzeen, ammoniak, kooldioxide met adsorptie adsorberen. Het kan ook de tweedehands rook, vochtig en geur adsorberen. Het kan de lucht zuiveren. Het wordt aanbevolen voor nieuwe auto’s en tweedehands auto’s voor het verwijderen van geuren.
Duurzame werkzaamheid: het kan 24 uur per dag zonder onderbreking blijven adsorberen. De adsorptie van de capaciteit is groot en de werkzaamheid is duurzaam. Het nanocristal is verzegeld met aluminiumfoliezak. Dus wees niet bang voor de volledige adsorptie tijdens het transport. Het geeft je veel adsorptieruimte.
Veiligheid: elk pakket houtskool is 250 g. De grootte is matig en het is handiger en praktischer voor ruimteontwerp en plaatsing. De actieve koolstof van nanocristal heeft een netjes, glad en schoon oppervlak. Het maakt geen vuile handen.
Levensduur: na 1-2 maanden gebruik kan de actieve kool 3-5 uur aan de zon worden blootgesteld. De adsorptie zal de oorspronkelijke vorm herstellen onder de bestraling van zonlicht. Zo kan het lange tijd gerecycled worden.
Alleen houtskool tas, andere accessoires demo op de foto is niet inbegrepen.

Specificaties:
Materiaal: Bamboe Houtskool
Afmetingen: ca. 7×15,5 cm/2,76×6,10 inch
Kleur: Zwart
Hoeveelheid: 1 Pc

Opmerking:
Geen retailpakket.
Gelieve 0-1 cm fout toe te staan vanwege handmatige meting. Zorg ervoor dat je het niet erg vindt voordat je een bod uitbrengt.
Vanwege het verschil tussen verschillende beeldschermen is het mogelijk dat de afbeelding niet de werkelijke kleur van het item weergeeft. Hartelijk dank.

Het pakket bevat:
1 x Houtskool Tas

Kan de luchtvochtigheid en bacteriën en deodorant absorberen, waardoor de ruimte droog blijft en schimmel wordt afgehouden, om de levensduur van schoenen, kleding en ander textiel te verlengen.
Veilig te gebruiken in auto, kast, badkamer, garage, schoenenrek, wasruimte, kattenbakken en in elke ruimte van het huis of afgesloten ruimte
Levensduur: na 1-2 maanden gebruik kan de actieve kool 3-5 uur aan de zon worden blootgesteld. De adsorptie zal de oorspronkelijke vorm herstellen onder de bestraling van zonlicht. Zo kan het lange tijd gerecycled worden.
100% klantenservice: als een probleem, gelieve ons voordat schadelijke actie te worden genomen. Wij geven u een bevredigende oplossing zoals beloofd.

[ad_2]

Translate »