MagSafe ™ draadloze oplader, USB-type-C, magnetische oplader, oplader voor iPhone/Samsung/Huawei/Xiaomi, draadloze auto-oplader, voeding inbegrepen, snel opladen, max.


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Ons bedrijf volgt nieuwe trends, onderzoek, studie en ontwikkelt hoogwaardige producten die het leven van onze klanten gemakkelijker kunnen maken.

Wij geloven in innovatie, we laten werkelijkheid worden, wat onmogelijk is, en we maken het voor al onze klanten toegankelijk en proberen indruk te maken op onze nieuwe kopers.

Vervang de prestaties van je smartphone door een draadloos opladen, die de levensduur verlengt, dankzij de magneet die direct op de accu is aangebracht, die de vervanging van Li-ion geoptimaliseert.

Stel je eens voor dat je deze MagSafe op je apparaat kunt gebruiken, stel je voor dat je je hoofdtelefoon tijdens het gebruik kunt aansluiten en je niet hoeft af te zien van een of andere.
Stel je een snellere en optimale lading in recordtijd, zonder de accu van je smartphone te overbelasten.
15 W is de juiste spanning voor het opladen van je mobiele telefoon.

Met deze draadloze oplader lost u het probleem op dat u uw smartphone met een kabel aan de uitgang van uw apparaat moet aansluiten, waardoor de handgreep veel comfortabeler is.

Het innovatieve design maakt het tot een modieus accessoire dat thuis of op kantoor past.
✅ De batterij van je smartphone niet beschadigen. : Met MagSafe heeft uw accu een langere levensduur. Deze draadloze oplader met zijn uitgelijnde magneten laadt de ionen rechtstreeks op op de accu van je smartphone, zonder rechtstreeks op de Lightning-uitgang van je apparaat te worden aangebracht, wat de prestaties verbetert en de accu niet beïnvloedt
✅ Niet met prestaties oefenen. Deze magnetische oplader heeft een uitgang van 15 W, die voor een veilige en niet-slijtvaste lading zorgt. Te hoge spanning leidt tot schade aan de accu van je smartphone. Let op je smartphone!
✅ Compatibele smartphone: MagSafe is compatibel met alle smartphones en AirPods met Qi-lading (draadloos opladen), de versterkte magneet zorgt voor een comfortabele magnetische oplading, ook over de hoes van je apparaat, kost het wachten? !
✅ USB type C-kabel: deze draadloze oplader gebruikt de nieuwe type C-uitgang, maakt het opladen sneller en verhoogt de prestaties van je accu en vermindert de slijtage. In de levering vindt u ook de nieuwe voeding speciaal ontwikkeld voor deze type C-aansluiting.
✅ Maximaal comfort: de magneet van deze draadloze oplader hecht aan de achterkant van je smartphone en zorgt voor een eenvoudige bediening tijdens het opladen. Bovendien kun je de uitgang van je mobiele telefoon gebruiken terwijl je hem oplaadt
✅ Uniek design: de 1 m lange kabel en de aluminium gecoate magneet maken de MagSafe innovatief en aangenaam. Update je smartphone-accessoires en verbeter je waarde – je zult er geen spijt van krijgen
✅ Garantie en volledig – veilig in de kwaliteit van ons product kun je zonder verklaring retourneren en een volledige terugbetaling van de uitgaven ontvangen
️️ ️ Goede bescherming: zorg ervoor dat je een magnetische hoes hebt, je hebt geen invloed op het magnetische vermogen van de MagSafe. Afhankelijk van het type mobiele telefoon kan de lading sneller of langzamer zijn. Het wordt aanbevolen om de specificaties van de magneet van je apparaat te controleren. Oudere smartphones kunnen magneten op hun plaats worden aangebracht, die niet 100% van de laadcapaciteit van de MagSafe benutten. Het probleem is bij de aankoop van beschermhoezen of magnetische stickers

[ad_2]

Translate »