Magnetisch 3 in 1 USB laadkabel, AVIWIS Multi magnetische Oplaadkabel Snelle oplader voor iP/Type C/Micro USB-Apparaten, Samsung Galaxy S10/S9/S8, Huawei P30/P20, OnePlus, Motorola en Meer


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Productbeschrijving

USB CUSB C

USB CUSB C

USB CUSB C

Compatibiliteitslijst (gedeeltelijk)

Samsung Galaxy S10, S9, S8, S7, S6, Note 8, A5, A7, A8, Note5.

Huawei P30, P20, P20 Lite, P10, P9, Mate20, Mate10

LG G7/G5/G6, Sony Xperia, OnePlus 6T/ 6.

Honor View 20 / View 10/10/9/8

XIAOMI MI A1/MI A2/Mi Mix 3.

Nokia/Google/Kindle/PS4

USB CUSB C

Snel opladen en synchroniseren.

De 3-in-1 magnetische USB-oplaadkabel ondersteunt veilig opladen met hoge snelheid 5 V/3 A en snelle gegevensoverdracht 480 Mbps, die 10% sneller is dan de meeste standaardkabels.

USB C

USB C

USB C

USB C

USB C

USB C

Bescherming.

De magnetische aansluitadapters kunnen ook als stofplug op de aansluiting van het apparaat worden aangesloten om slijtage tijdens het plaatsen of uittrekken van de kabel te verminderen en de levensduur van de aansluiting van het apparaat te verlengen.

Omkeerbare aansluiting.

Eenvoudig aan te sluiten en eenvoudig te scheiden, bijzonder praktisch voor het rijden en met slechts één hand om je lading te hanteren.

Gebruiksaanwijzing:

Steek de poort in.

Automatische adsorptie.

opladen aansluiten.

【Oplaadkabel van magnetisch 3 in 1】Maak kennis met de nieuwste 3 in 1 oplaadkabel van magnetisch. heeft 3 magnetische kopjes (iP, Micro-USB en USB-C) .Deze kabel is voorzien van een snellaad functie van 3A! Simpelweg het uiteinde in de telefoon laten en aanklikken.
【Compatibiliteit】 Compatibel met iP, Samsung Galaxy S9 / S8 / S8 Plus, Huawei, Motorola, Google, LG, Nintendo Switch, Honor View en andere apparaten met een Micro / type-c USB-poort.
【Met LED-indicator】Magneet oplaadkabel met intelligent LED-indicatielampje, het is gemakkelijk om uw kabel te vinden en ’s nachts op te laden en de laadstatus van de kabel weer te geven.
【Sterk magnetisch】het is niet gemakkelijk om eraf te vallen tijdens het opladen of gebruiken. Het plaatsen van de USB-connector vermindert de fysieke stress veroorzaakt door herhaaldelijk plaatsen en verwijderen, waardoor stofschade in de laadpoort wordt voorkomen.
【Wat u krijgt】 AVIWIS 3-in-1 magnetisch USB oplaad kabel, onze zorgeloze garantie van 24 maanden en de vriendelijke klantenservice.

[ad_2]

Translate »