MacBook new pro 13 touch 13 Inch Case A1706、A1989、 A2159 Hard Shell Cover for MacBook new pro 13 touch Case & Keyboard Cover, Scottish Clan Cameron Tartan Plaid Pattern Laptop Protective Shell Set


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Productprestaties: toetsenbordmembraan: nieuwe technologie-upgrade, precieze pasvorm, helemaal niet slecht, niet gemakkelijk los te maken, anti-vingerafdruk, niet gemakkelijk aan te raken vingerafdrukken en handzweet, gemakkelijk schoon te maken. High-definition en doorschijnende, hoogwaardige grondstoffen, geen vervorming, niet gemakkelijk te vergelen, zelfgemaakt persoonlijk ontwerp op maat. De lettertypekleur van het toetsenbordmembraan wordt willekeurig bepaald door de kleurdiepte van het aangepaste patroon. Beschermende schaal: slijtvast, krasbestendig, waterdicht materiaal, stofdicht, antistatisch, antikras en vervormt niet na langdurig gebruik.

☀Opmerking – Houd er rekening mee dat er twee formaten van verschillende versies van MacBook zijn, raadpleeg onze productbeschrijving. Waarschuwing: in dit geval is het niet compatibel met andere MacBook-modellen.
Opmerking – Controleer het modelnummer “A1xxx” op de achterkant van uw MacBook voordat u koopt om er zeker van te zijn dat u de juiste maat kiest
☀Verpakking – De doos wordt geleverd met toetsenbordfolie (28 x 11 cm / 11,02 x 4,33 inch) en beschermhoes (33 x 23 cm / 12,99 x 9,05 inch).
☀Gemak – De beschermhoezen van onze MacBook-laptoptassen en toetsenbordmembranen met verschillende patronen zijn erg dun en licht in gewicht. Handig om bagage mee te nemen.
☀BEST Dit is uw beste keuze – precieze zekeringen, alle USB-poorten, schijven, laders, kabels of koptelefoons zijn gemakkelijk toegankelijk zonder de behuizing te verwijderen, en de laptop kan vrij worden geopend en gesloten.

[ad_2]

Translate »