Luvion Platinum 3 Babyphone – Babyfoon met Camera – Premium Baby Monitor


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Productbeschrijving

luvion, babyfoon, babyphone, babymonitor, camera, babyluvion, babyfoon, babyphone, babymonitor, camera, baby

babyphone, babyfoon, babymonitor, baby monitor, babybabyphone, babyfoon, babymonitor, baby monitor, baby

luvion, premium, babyproducts, baby, babyfoon, babyphoneluvion, premium, babyproducts, baby, babyfoon, babyphone

Bij Luvion Premium Babyproducts ligt de focus op zowel design als gemak. Onze filosofie is dat door het ontwikkelen en produceren van hoge kwaliteit babyproducten wij het leven van de ouders kunnen vereenvoudigen. Luvion producten zijn altijd van hoge kwaliteit, idem dito voor onze klantenservice. Luvion Premium Babyproducts is een Nederlands bedrijf dat in 2005 is opgericht en sindsdien razendsnel is gegroeid. Inmiddels worden de Luvion producten in meer dan 25 landen wereldwijd verkocht.

Luvion Platinum 3 babyfoon met camera

De no-nonsense babyfoon met camera en 3,2″ kleurenscherm.

De Luvion PLATINUM 3 is uitgerust met alle noodzakelijke functies. Alles wat je als ouder écht nodig hebt zit erop – een handige VOX activatie functie (de babyfoon wordt geactiveerd als de baby huilt), terugspreek functie en temperatuur weergave. Via het 3,2″ kleurenscherm kun je alles bovendien haarscherp zien en met de zeer gevoelige ingebouwde microfoon kun je de kleine ook altijd perfect horen. De verbinding is gecodeerd en is 100% veilig en storingsvrij.

3,2” (inch) kleuren monitor met haarscherp beeld.

Infrarood nachtzicht: bekijk je kindje ook in donker.

Terugspreekfunctie: praat tegen je baby via de babyfoon.

Kamertemperatuur weergave: houd de temperatuur in de babykamer in de gaten.

VOX-voice activation modus (de babyfoon wordt geactiveerd als de baby huilt).

babyfoon, babyphone, accuduur, baby, babymonitor, monitor

babyfoon, babyphone, accuduur, baby, babymonitor, monitor

babyfoon, babyphone, baby monitor, babymonitor, baby

babyfoon, babyphone, baby monitor, babymonitor, baby

babyphone, babyfoon, babymonitor, baby monitor, nachtzicht

babyphone, babyfoon, babymonitor, baby monitor, nachtzicht

luvion, babyfoon, babyphone, babymonitor, baby monitor, babyluvion, babyfoon, babyphone, babymonitor, baby monitor, baby

GECODEERD DIGITAAL FHSS SIGNAAL ZORGT VOOR 100% STORINGSVRIJE VEILIGE VERBINDING – Doordat het een versleutelde verbinding betreft tussen de monitor en camera is je privacy altijd volledig gegarandeerd. Deze verbinding staat bovendien volledig los van het internet waardoor je niet bang hoeft te zijn dat dit gehackt kan worden. Het signaal is bovendien zeer stabiel wat zorgt voor een storingsvrije verbinding met ruim bereik (Onder optimale omstandigheden tot 250 meter/ binnenshuis tot 50 meter).
3,2 INCH KLEURENSCHERM – Het 3.2 inch scherm is groot genoeg om alles goed en makkelijk te kunnen zien maar desondanks toch zeer handzaam en makkelijk mee te nemen. Zowel overdag als ’s nachts in het donker zijn de beelden altijd haarscherp en wordt het geluid ook zuiver doorgegeven. De ouder unit is bovendien voorzien van een ingebouwde accu waardoor je de babyfoon ook altijd even mee kunt meenemen en gebruiken zonder dat deze continue aan de lader hangt.
VOX FUNCTIE – Tevens beschikt de monitor over een handige VOX functie waarmee de babyfoon zichzelf automatisch in kan schakelen wanneer deze geluid in de babykamer detecteert. De VOX functie is bovendien instelbaar op 3 niveaus waardoor je zelf kunt instellen of je bij nagenoeg ieder geluidje wilt worden gewaarschuwd of dat de babyfoon pas bij iets hardere geluiden weer moet inschakelen.
TERUGSPREEKFUNCTIE EN KAMERTEMPERATUURWEERGAVE – Ook deze handige functies zijn op de Luvion Platinum 3 aanwezig. Gebruik de terugspreekfunctie om je baby snel en makkelijk gerust te stellen. Doordat je de temperatuur via de monitor kunt zien weet je bovendien altijd of de temperatuur in het kamertje nog in orde en kun je het makkelijk zien wanneer dit niet zo is.

[ad_2]

Translate »