LORMI voor Samsung Galaxy A52 5G Hoesje Premium Leather Folio Cover Magnetische sluiting Volledige bescherming Boek Design Portemonnee Flip met kaartsleuven en standaardbruinbruin


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Over ons
Het heeft een elegant boek-stijl ontwerp met voorklep.Het is gemaakt van goed gekozen Pu-leer met een luxe kleurencombinatie, wat deze hoes ideaal maakt voor een serieuze uitstraling.Wat geschikt is voor alle gelegenheden zoals professionele evenementen, school, werk enz. .Waardoor uw apparaat licht en handig blijft.

▪ [Compatibiliteit:] Bevestig uw telefoonmodel voordat u aanschaft.
▪ [Multifunctioneel]: precieze uitsparingen van poorten en andere functies volledig toegankelijk en beschermd. Het heeft een zeer duurzame magnetische sluiting zodat uw kaarten en geld altijd veilig zijn.
▪ [Totale bescherming]: deze is omgeven door een zachte TPU van uitstekende kwaliteit die werkt als bescherming tegen vallen, stoten, krassen en stof.
▪ [Opvouwbare standaard]: Case behoudt de voordelen van een flip-portemonnee, die de beste positie van de telefoon kan ondersteunen. U kunt hem in het ideale perspectief plaatsen om films te kijken of comfortabel te videochatten met vrienden en familie.

Opmerking
Heeft u vragen over onze producten of uw bestellingen, neem dan gerust contact met ons op, wij bieden een goede en snelle service.

♥Volledige bescherming:gemaakt van eersteklas leer en duurzame TPU binnenbumper,geeft een comfortabel gevoel van aanraking en plezier.Versterkte naden maken het duurzamer en beschermend.
♥Multifunctioneel:(1) De tas kan worden opgevouwen tot een standaard om video’s te bekijken met je handen vrij; (2) De tas is ontworpen met een kaartsleuf voor uw creditcards of betaalpassen; (3) De kleppendeksel,met een mini-magnetische gesp,kan magnetisch worden gesloten om scheeftrekken te voorkomen.
♥Nauwkeurige uitsnijding:nauwkeurige uitsnijdingen zorgen voor volledige functionaliteit terwijl je telefoon wordt beschermd.Verander het volume,beantwoord een oproep,laad de batterij op,maak een foto en luister naar muziek zonder je hoesje te openen.Bescherming zoals het hoort! We weten hoe hard je werkt en we hebben een case gemaakt die op jouw niveau zal werken.
♥Uitzicht vanuit alle hoeken:de portemonnee-hoes uit de serie kan in horizontale positie worden geschakeld en functioneert als een vaste standaard; perfect voor entertainment of streaming.Met deze hoes wordt het bekijken van een film of video van jou gemakkelijker
♥Geld-terug-garantie:met een sterk geloof en vertrouwen in ons product bieden we in dit proces een geld-terug-garantie als u er niet tevreden mee bent.

[ad_2]

Translate »