Logitech MX Anywhere 3 Compact Performance Mouse, draadloos, comfortabel, snel scrollen, 4000 DPI, aanpasbare knoppen, USB-C, Bluetooth, Apple Mac, iPad, Windows-pc, Linux, Chrome


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Wees alles overal meester met MX Anywhere 3: een compacte hoogpresterende muis die is ontworpen voor mobiel werken – van je thuiskantoor tot het café en de luchthaven. Het elektromagnetische MagSpeed-scrolwiel is sneller, stiller en nauwkeuriger. Het onopvallende ontwerp is gevormd naar de hand, met siliconen zijgrepen zodat het altijd zacht aanvoelt. MX Anywhere 3 is ontworpen om tegen het vallen en stoten van mobiel werken te beschermen en om overal te tracken, zelfs op glas.* App-specifieke aanpasbare knoppen zorgen voor een snellere workflow voor je favoriete apps.** *glas van minimaal 4 mm dik. **Vereist Logitech Options-software, beschikbaar via www.logitech.com/options.

SCROLLEN MET MAGSPEED – Ervaar snelheid, precisie en stilte. Je scrolt moeiteloos door 1000 regels in een seconde en stopt op de pixel. Schakelt automatisch tussen de kliksgewijze en supersnelle modi.
OVERAL COMFORTABEL – MX Anywhere 3 heeft een compact, onopvallend ontwerp dat is gevormd naar je hand, heeft uiterst zachte siliconen zijgrepen, en is gebouwd om te beschermen tegen het vallen en stoten van mobiel werken.
OVERAL TRACKEN, ZELFS OP GLAS – Track op vrijwel elk oppervlak, ook op glas*. Je kunt dus naadloos werken aan je bureau, in een café of zelfs op de bank. *glas van minimaal 4 mm dik.
SNEL OPLADEN MET USB-C – Gaat tot 70 dagen mee op een volledige lading. Krijg 3 uur gebruik na slechts 1 minuut opladen.** Inclusief USB-C naar USB-A-kabel. **Batterijlevensduur kan variëren afhankelijk van gebruik en omstandigheden.
MEERDERE APPARATEN EN BESTURINGSSYSTEMEN – Verbind tot drie apparaten en schakel ertussen met een druk op de knop. MX Anywhere 3 werkt met Windows, macOS, iPadOS, ChromeOS en Linux.

[ad_2]

Translate »