LOGEVY – Parfumverspreider met stokje – Chocolade en oranje huisgeur (100 ml)


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Een harmonieuze geur met een intens wijnachtige toon. Een actuele geur die zijn oorsprong vindt in de Renaissance. Topnoten: appel, framboos. Hartnoten: exotisch fruit, rode druiven, perzik. Basisnoten: vanille, witte musk, sinaasappel, Zagara De Logevy 1965-lijn van parfumeurs voor het milieu met zijn vijf formaten is geschikt voor elke ruimte en gebruik. Van de comfortabele spray van 100 ml tot de indrukwekkende fles van 3 liter die door de formaten van 100 ml, 250 ml en 500 ml gaat die de essentie verspreiden voor het welzijn van de persoon en het huis met de comfortabele sticks. Voor elke speciale gelegenheid biedt de parfumerie Logevy een origineel, sober en elegant cadeau-idee. De intensiteit van onze geuren en hun kleuren dompelden ons onder in een reis gemaakt van herinneringen en emoties. De luchtverfrissers uit de Logevy-lijn zijn een echt eerbetoon aan degenen die ervan houden om hun huis met smaak en verfijning te parfumeren. Elk verkocht product wordt beschermd en bewaard dankzij onze elegante cilindrische doos die de inhoud beschermt tegen lichte schokken of mogelijke krassen. Op de achterkant staat de complete lijst van onze geuren. De intensiteit van de geur hangt samen met het aantal houten stokjes dat in de vloeistof in de fles is ondergedompeld. Eenmaal ingebracht, nemen ze de geur op die naar de top stijgt en verspreiden ze zich zacht maar aanhoudend. De duur van een verpakking van 500 ml is ongeveer 6 maanden. Het wordt aanbevolen om de luchtverfrisser uit de buurt te houden van warmtebronnen en luchtstromen die de verdamping versnellen.Logevy, Florence 1965 is geboren uit een idee van de meesterparfumeur Stefano Cintelli, die zijn grote professionaliteit op cosmetisch gebied combineert met zijn gevoeligheid en erin slaagt om prikkel voor originaliteit, onderzoek en kwaliteit. Zijn creaties komen dicht bij onze ziel op een ideaal reukpad dat afkomstig is uit traditie, gevoed wordt door introspectie en eindigt in de nasleep van oude herinneringen

Datum eerste beschikbaarheid‏:‎12 februari 2020
Fabrikant‏:‎LOGEVY
ASIN‏:‎B084RPCJ4D
Fabrikantreferentie‏:‎LGV-LOG0127

De Logevy 1965-lijn van parfumeurs voor het milieu met zijn vijf formaten is geschikt voor elke ruimte en gebruiksbehoefte. Van de comfortabele spray van 100 ml tot de indrukwekkende fles van 3 liter die door de formaten van 100 ml, 250 ml en 500 ml gaat die de essentie verspreiden voor het welzijn van de persoon en het huis met de comfortabele sticks. Voor elke speciale gelegenheid biedt de parfumerie Logevy een origineel, sober en elegant cadeau-idee.
De intensiteit van onze geuren en hun kleuren dompelden ons onder in een reis gemaakt van herinneringen en emoties. De luchtverfrissers uit de Logevy-lijn zijn een echt eerbetoon aan degenen die ervan houden om hun huis met smaak en verfijning te parfumeren. Elk verkocht product wordt beschermd en bewaard dankzij onze elegante cilindrische doos die de inhoud beschermt tegen lichte schokken of mogelijke krassen. Op de achterkant staat de complete lijst van onze geuren.
De intensiteit van de geur hangt samen met het aantal houten stokjes dat in de vloeistof in de fles is ondergedompeld. Eenmaal ingebracht, nemen ze de geur op die naar de top stijgt en verspreiden ze zich zacht maar aanhoudend. De duur van een verpakking van 500 ml is ongeveer 6 maanden. Het wordt aanbevolen om de luchtverfrisser weg te houden van warmtebronnen en luchtstromen die de verdamping versnellen.
Logevy, Florence 1965 werd geboren uit een idee van de meesterparfumeur Stefano Cintelli, die zijn grote professionaliteit op cosmetisch gebied combineert met zijn gevoeligheid en erin slaagt om te prikkelen voor originaliteit, onderzoek en kwaliteit. Zijn creaties komen dicht bij onze ziel op een ideaal reukpad dat afkomstig is uit traditie, gevoed wordt door introspectie en eindigt in de nasleep van oude herinneringen.

[ad_2]

Translate »