Lederen Band Compatibel met Apple Horloge Strap 38 MM 40 Rood Slim, PU Lederen Vervanging Polsband met Metalen Sluiting Verstelbare Vrouwen Sport Loop Armband Compatibel met iWatch Serie 6/SE/5/4/3/2/1


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Welkom

Klassieke PU-lederen band compatibel met Apple Watch 38MM/40MM, Serie 6/SE/Serie 5/Serie 4/Serie 3/Serie 2/Serie 1

Kenmerken:

Materiaal: onze hoogwaardige leren reserveband is zacht en zweetbestendig, zodat je de band ook op warme zomerdagen comfortabel kunt dragen. Antislip, duurzaam, comfortabel, ademend, geen geur, geschikt voor verschillende gelegenheden.

De totale lengte van de band is 220mm, het kan mannen of vrouwen zijn.U kunt pinnen en drukknopen gebruiken om de lengte nauwkeuriger aan te passen. Het is gemakkelijk om de lengte te vinden die het beste voor u past.

Veilige connector: de adapter wordt verwerkt door middel van speciale ambachten. De diepte van de schroef en de schroef wordt vernieuwd. De adapters aan beide uiteinden vergrendelen precies en veilig in de horloge-interface. Eenvoudig te installeren of te verwijderen, stevig en niet gemakkelijk uit elkaar te vallen.

Pakket:

1 x Smart Horloge vervangende riem

SERVICE:

1. Let op de kleur en de stijl bij het kopen.

2. Er zijn enkele verschillen met het daadwerkelijke product en de foto’s.

3. Als u vragen of de zaak heeft een kwaliteit probleem, aarzel dan niet om contact met ons, wij zullen verantwoordelijk voor u.

【Compatibel model】Compatibel met Apple Watch 38MM 40MM, Series 6/Serie SE/Serie 5/Serie 4/Serie 3/Serie 2/Serie 1.
【Fit maat】 De totale lengte van de band is 220 mm, hij is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De horlogeband heeft veel gaten die kunnen worden aangepast aan uw maat.
Metalen sluiting: perfect aangesloten op de connector van het horloge en de band, roestvrijstalen connectoren kunnen uw horloge stevig vergrendelen, eenvoudig te installeren en uit te trekken.
【Materiaal】 Gemaakt van PU-leer, de leren band is zacht en duurzaam en geeft een comfortabel aanraakgevoel. Het is van goede kwaliteit en geeft geen schade aan uw huid.
【Toepassingen】 Het is geschikt voor werkplek, familiediner, vriendenbijeenkomst, allerlei activiteiten en vrijetijdssporten.

[ad_2]

Translate »