lcyab Jigsaw Puzzels 1000 Stukken voor Volwassen Kinderen Family-Black Panther Vs Captain America Movie Poster-Hard Moeilijke Jigsaw Puzzels Set, Beste Jigsaw Puzzels Game


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Het spelen van puzzels is een geweldige spelactiviteit. – Het kan uw geduld, zorg, concentratie, doorzettingsvermogen, observatie, intelligentie enz.
Versterken relaties – als je ze samen aanvult, kun je mensen helpen om relaties tussen ouders en kinderen, vrienden en vrienden en man en vrouw te versterken.

Maat: 1000 stuk
{b>ProductverpakkingAfgewerkt product: 75cm X 50cm (29,5 x19,7 inch)
Materiaal: natuurlijk hout
Inhoud pakket: 1000 stuks; tas X 1; poster op de doos X 1; gaaszak X 1; scheidingspaneel X 1. Partitie raster: de partitie die moet worden gemonteerd, u kunt hetzelfde letterlabel op elke partitie plaatsen. Handig voor uw montage (Opmerkingen op de achterkant – De letters A tot H zijn gedrukt op de achterkant van de puzzel om u te helpen. Zo kun je erop vertrouwen om snel het juiste stuk te vinden om de moeilijkheid van de puzzel te verminderen.)

De voordelen van het spelen van puzzels:
1. Voor kinderen: kan het redeneren en denkvermogen van kinderen prikkelen en de hand-oog-coördinatie verbeteren
2. Voor ouderen: kan ouderen helpen om eenzaamheid op te lossen, te genieten van lichaam en geest, praktische vaardigheden, denkvermogen en cognitieve vaardigheden te tonen
3. Voor volwassenen: In staat om geduld te werken, voorzichtig, aandachtig, doorzettingsend, observatie, intelligentie
4. Voor vrienden: kan gevoelens onder vrienden versterken en stilzwijgend begrip cultiveren
5. Cadeau: puzzels kunnen voor altijd worden bewaard, ze kunnen niet alleen dienen als cadeau, maar ook vriendschap en onmiddellijke schoonheid behouden. Het geven van vrienden, het verzenden van geliefden en het verzenden van vriendinnen zijn allemaal goede keuzes. Geef het aan je vrienden en toon je genegenheid

Een echt plezier voor jonge puzzelliefhebbers. Door de stukken samen te stellen, ontdekken kinderen dat ze al echte vaardigheden hebben! Ze ontwaken hun logische geest en ontwikkelen
● Creatief design en vriendelijke materialen: dit puzzelspel voor volwassenen maakt gebruik van hoogwaardige materialen die waterdicht, milieuvriendelijk en niet giftig zijn. Natuurlijke milieubescherming, meerlaags compact, goed handgevoel ondersteunt herhaalde montage. Het ontwerp elimineert scherpe hoeken en heeft een nauwkeurig snijeffect om een strak en helder beeld te garanderen.
● Uitdaging en plezier: het voltooien van de puzzel is niet zo eenvoudig, maar als je klaar bent, zul je trots op jezelf zijn. Een poster met hoge resolutie wordt ter referentie meegeleverd. De achterkant is verdeeld in meerdere gebieden en de letters in deze gebieden zijn gemarkeerd als “A”-“F”, wat het werk gemakkelijker kan maken.
● Geniet van de vrije tijd: puzzel is een van de magische games die nooit uit de mode raken. Wanneer je dit puzzelspel uitdaagt, kun je niet alleen een puzzel met je familie of vrienden voltooien, maar ook logica en zintuiglijke coördinatie uitoefenen. Het biedt je ook de mogelijkheid om nauwere relaties met anderen op te bouwen en een sfeer van vreugde te creëren.
● Versier je kamer: het voltooide puzzelspel kan aan de muur worden opgehangen als een kunstwerk display om de kamer te versieren, wat wat artistieke smaak tot leven kan brengen en het gezin warmer kan maken. Dit prachtige doe-het-zelf-speelgoed is ook het beste cadeau voor familie, vrienden of collega’s in een prachtige verpakking.

[ad_2]

Translate »