LarmTek Full HD webcam 1080p videocamera met webcamcover,USB webcam met ingebouwde microfoon,Mini Plug and Play Voor Desktop,Notebook, Ideaal voor Conferenties,Live Uitzendingen en Video-Oproepen


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

❥·【Ideaal voor verschillende apparaten】 De webcam is geschikt voor verschillende besturingssystemen, zoals B. Windows 7/8/10, Mac OSX 10.7, Android 4.0+. De Facecam kan samen met pc, laptop, desktop en andere Android-tv met USB-aansluiting worden gebruikt.
❥ · 【Draagbare breedbeeld webcam】 De HD 1080P webcam biedt vloeiende en heldere beelden en een kijkhoek van 75 °. PC-gebaseerde bewakingscamera en multifunctioneel haakontwerp maken gemakkelijk spreken en opnemen vanuit elke hoek mogelijk. Geschikt voor homevideo’s of intieme video’s van vrienden. Laat uw afstand tussen vrienden en families verkorten.
❥ · 【Ingebouwde microfoon voor ruisonderdrukking】 De Webcam HD is uitgerust met een ingebouwde microfoon, dus hij biedt u een heldere en natuurlijke geluidskwaliteit binnen 3 meter. Integratie van dialoogeffectchips zorgt voor een heldere geluidskwaliteit en een dialoogeffect zoals face to face en audio- en videosynchronisatie. Een beste keuze voor videoconferenties.
❥ · 【Plug & Play-webcam】 De HD-webcam is geschikt voor weergave, laptop, pc-computer en Android TV en andere. Het werkt ook met Skype, Yahoo! Compatibel met @ Messenger, MSN, Windows Live @ Messenger, Gmail, Android IPTV, Wechat en QQ APPs. Maak je geen zorgen over APP-compatibiliteit.
❥ · 【Klantenservice】 Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op en wij zullen de juiste dingen voor u doen!

[ad_2]

Translate »