KUYG Kids educatief speelgoed Matching Letter Game Alfabet en Math Puzzel Game Bordspel om het tellen van cijfers spelling te leren


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Kenmerken:
1. Oorspronkelijke speelgoed: deze spelling brief matching set bevat woordflitskaarten, lettercubes, number blokken, wiskundige symbolen blokken en een bijpassende tray. Kinderen kunnen tegelijkertijd games spelen en math games spelen. Een geweldige educationele multiplayer interactietafel top game.
2. 2 in 1 Spelling Games voor Kids: klap toddlers klassieke, match, memoreren in een leuke manier om letters, woorden en basic math. Het bevat niet alleen letterlearning, woordrecognitie, maar ook vivid woordkaarten (kaarten inclusief dieren, objecten, enz.) om kinderen interesse in leren te stimuleren. Er is ook een rekenkundige module voor kinderen om basiscounting te leren.
3. Eindeloos leuk: Kinderen match letters en nummers blokken volgens de kaart; Geavanceerd niveau: bedekken de mensen dan de correspondentie brief. Je kinderen kunnen dit spel alleen spelen, of spelen spelen met vrienden. De persoon die de meeste woorden zal het spel spellen.
4. Ontwikkeling Skills: Heldere kleuren en interesse foto’s stimuleren kinderen interesseren in leren, laten kinderen eerder vocabultaire en leren wiskundige operaties, verbeteren het geheugen van kinderen en cognitieve vaardigheden. Het kan ook kinderpraktijken doen doen denken en opbouwen van kinderen.
5. Speelgoed cadeau voor jongens en meisjes: perfect speelgoed voor 3/4/5/6/7 jaar oude jongens meisjes kinderen, kan worden gebruikt als verjaardagscadeaus, Halloween, Kerstmis, Thanksgiving, nieuwjaargeschenken, tools.
Opmerkingen:
1. De werkelijke kleur kan enigszins afwijken van de afbeelding vanwege verschillende monitor- en lichteffect. Houd rekening met een afwijking van 1-3 cm vanwege handmatige meting.
2. De kleur van de schijf is gerandom.
Specificaties:
Materiaal: plastic+papier
Afmetingen: zie afbeelding.
Leeftijd: 3 jaar oud en ouder
⭐ Vroeg educatief speelgoed: deze spelletterset bevat woordkaarten, letterdobbelstenen, cijferblokken, wiskundige symboolblokken en een bijpassend vak. Kinderen kunnen tegelijkertijd spellingen en wiskundige spelletjes spelen. Een geweldig pedagogisch multiplayer-interactie tafelspel.
⭐ 2-in-1 spellen voor kinderen: laat peuters op speelse wijze classificeren, vergelijken en uitwendig leren om letters, woorden en basiswiskunde te leren. Het omvat niet alleen het leren van letters, woordenherkenning, maar ook levendige woordkaarten (kaarten bevatten dieren, voorwerpen enz.), om de interesse van kinderen op kleuterleeftijd in het leren te wekken. Er is ook een rekenmodule, waarmee kinderen het basistellen kunnen leren.
⭐ Speelgoedcadeau voor jongens en meisjes: perfect speelgoed voor jongens en meisjes van 3, 4, 5, 6, 7 jaar, kan worden gebruikt als verjaardagscadeau, Halloween, Kerstmis, oogstfeest, nieuwjaarscadeau en leergereedschap voor thuis.
⭐Service: 100% nieuw product’ Als u vragen heeft, stuur ons dan een e-mail en wij helpen u graag verder. Meer informatie vind je op de productdetailpagina.

[ad_2]

Translate »