Kralen knutselen, parels voor armbanden en kinderen, kunststof armband knutselen voor meisjes, in pvc-doos, als cadeau voor halskettingen, armbanden, hoofdband, ring, 650 stuks


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Doe-het-zelf intelligentie parels voor kinderen zijn een goed pedagogisch gereedschap, kunnen kinderen helpen om oog-handcoördinatie te verbeteren, het praktische vermogen te verbeteren, spelen beter op de fantasie van het kind, opleiding van kinderen creativiteit en logisch denken.
Deze doe-het-zelf-kralenset wordt geleverd met 24 verschillende kralen in verschillende pastelkleuren en shapers met gaten, de gaten door de parels zijn vrij groot, zodat het echt leuk is en eenvoudig op het snoer te breien.

Specificaties materialen: Kunststof Afmetingen: 7,48 * 5,12 * 0,79 inch / 19 * 13 * 2 cm, 24 vakken, ca. 650 stuks verschillende parels/800 stuks/400 stuks/620 stuks/380 stuks, andere vorm en kleur naar keuze. Kleur: kleurrijk met verschillende vormen gereedschapaccessoires: 10 m heldere lijnen, kleine belletjes, doe-het-zelf hoofdbanden en andere accessoires.

Inhoud van de levering:
1 x DIY kraal verpakt in PVC doos 10 m * stretch kristallijn
2 x haarband voor kinderen, 1 x decoratieve hanger.
Enkele doe-het-zelf-accessoires.

Gebruik: kan worden gebruikt voor een groot aantal activiteiten zoals doe-het-zelf, feestjes enz. die geschikt zijn voor het maken van armbanden, halskettingen, ringen, het versieren van je pop of het maken van je haarstylingaccessoires, creatieve vaardigheden, fantasie, logisch denken, de handoogcoördinatie.
Design: een perfecte bespanning, structurering en vormgeving van de activiteit
Accessoires: de accessoires voor het maken van sieraden bevatten 10 m kristallijn (rekbaar elastisch), een zakje met doe-het-zelf-toevoegingen, een haarband, een handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
Verpakking: een herbruikbare bewaardoos, verdeeld in 24 vakken om de productie van kralen te organiseren.

[ad_2]

Translate »