Kerstlinten, 8 Yard Fabric Grosgrain-lint Bedrukt Vrolijk Kerstfeest En Sneeuwvlokken Verhoog De Sfeer Voor Het Inpakken Van Cadeaupakketten, Knutselen, Bruiloft, Feest, Jubilea


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
>>> Lange linten bedrukt Merry Christmas voor haarspeldaccessoires, ambachten, geschenkverpakkingen, verjaardagen, bruiloft, feestdecoratie op onafhankelijkheidsdag! Doe het gewoon!

>>> Specificatie:
– Naam: kerstlint
– Grootte (ongeveer):
2,5 cm breed en 3 meter lang / rol
2,5 cm breedte 8 meter lang / rol
– Materiaal: 100% polyester

>>> Paklijst:
Kerstlint * 1

>>> Opmerkingen:
De werkelijke kleur kan enigszins afwijken van de afbeelding als gevolg van de verschillende weergave- en lichteffecten. Houd rekening met een tolerantie van 1-3 cm vanwege handmatige metingen.

>>> Bevredigende service:
We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u 100% tevreden bent. Als u tijdens het gebruik vragen heeft en niet tevreden bent over onze producten of diensten, neem dan rechtstreeks contact met ons op via e-mail, we zullen ons best doen om u een bevredigende en vriendelijke service te bieden.
✅ Productgrootte – Ongeveer 1 inch x 3 yards / 8, lang genoeg om te worden gebruikt voor haarspeldaccessoires, ambachten, geschenkverpakkingen, feestdecoratie op de onafhankelijkheidsdag, enz.
✅ Toepasselijke scenario’s – Verjaardagen, Kerstmis en andere evenementen ter herdenking van Italië.
✅ Meerdere toepassingen – Rode, witte en groene linten zijn zeer geschikt voor geschenkverpakkingen, feestgeschenken, kerstfeestjes en familiemedailles.
✅ U krijgt – 1 inch x lint (2,5 cm breed en 3 meter lang / rol, 2,5 cm breed en 8 meter lang).

[ad_2]

Translate »