kazineer Huawei P30 hoes, leren hoes telefoonhoes voor Huawei P30 beschermhoes portefeuille etui case (roze-goud)


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Lederen hoes Huawei P30 beschermhoes
De Kazineer premium PU-leren flipwallet beschermhoes biedt perfecte bescherming voor je Huawei P30 smartphone (6,1 inch).
Deze leren hoes is een praktische beschermhoes met vakjes voor creditcards, een vak voor contant geld, een standaard en een magneetsluiting.
Alle door ons aangeboden producten zijn zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om ervoor te zorgen dat het product perfect geschikt is voor je apparaat en dit in het dagelijks leven professioneel beschermt.

Bescherming rondom:
De flexibele rubberen bekleding dient als een soort schokdemper en beschermt je telefoon zo tegen beschadiging. Het zachte TPU-materiaal beschadigt het apparaat zelf niet.
De praktische magneetsluiting zorgt ervoor dat je telefoon en pasjes veilig zijn opgeborgen.

Doordacht design.
Deze Huawei P30 hoes beschikt over drie kaartsleuven en een zijvak. Geïntegreerde binnenvakken bieden voldoende ruimte voor creditcards, identiteitskaarten en contant geld.
De P30 leren hoes heeft een geïntegreerde standfunctie en kan onder verschillende hoeken worden neergezet om te lezen of video’s te bekijken.

Eenvoudig in gebruik.
Lichtgewicht ontwerp, eenvoudig te installeren en te verwijderen.
Nauwkeurige uitsparingen. Alle knoppen en aansluitingen zijn gemakkelijk te bereiken, elke functie van de telefoon blijft volledig behouden.

Compatibiliteit:
Huawei P30 (6,1 inch).
Belangrijke opmerking: niet voor de Huawei P30 Pro (6,47 inch) en Huawei P30 Lite (6,15 inch). Controleer vóór aankoop het model van je mobiele telefoon.

Inhoud levering:
1 x Kazineer leren hoes voor Huawei P30.
(Alleen aanvullende de demo-telefoon, kaarten en geld niet inbegrepen).

Multifunctioneel: deze Huawei P30 telefoonhoes heeft drie kaartsleuven en een zijvak. Door geïntegreerde binnenvakken kun je kaarten en kassabonnetjes opbergen
Standfunctie: deze P30 klaphoes in boekvorm kan in een horizontale positie worden gebracht en als standaard fungeren. Hij kan onder verschillende hoeken worden neergezet om op de smartphone te lezen of video’s te bekijken
Betrouwbare bescherming: de sterke magneetsluiting zorgt ervoor dat je telefoon en pasjes veilig zijn opgeborgen
Belangrijke opmerking: het leren etui is compatibel met de “Huawei P30 (6,1 inch)”. Controleer vóór aankoop het model van je mobiele telefoon.

[ad_2]

Translate »