Juego Game Controller voor PS4, draadloze controller voor Playstation 4 met Dual Vibration Game Joystick, Blue (Wave Blue)


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
PS4-controller voor PlayStation 4

③ Nauwkeurige controle: het gevoel, de vorm en de gevoeligheid van de analoge stokken en de activeringsknoppen zijn verbeterd om spelers absolute controle te bieden voor alle spelletjes. en duurzame software-upgrade service
♫ Exquise analoge sticks: analoog letsel en verbeterde activeringsknoppen zorgen voor een ongeëvenaarde nauwkeurigheid bij elke stap.
▷ Bereik: door het toevoegen van de gedeelde knop kun je grotere speelmomenten zoals met één druk op de knop delen. Download gameplay-video’s en bescherm rechtstreeks van je systeem of live streaming van je gameplay, zonder het lopende spel te storen.
🔥 Nieuwe speelmogelijkheden: revolutionaire functies zoals touchpad, geïntegreerde lichtbalk en geïntegreerde luidsprekers bieden nieuwe spannende mogelijkheden om te experimenteren en te interageren met je games en de 3,5 mm audio-aansluiting biedt een praktische persoonlijke audio-oplossing voor spelers die van hun games privé willen genieten.

[ad_2]

Translate »