JAWSEU Hoes voor mobiele telefoon voor Samsung Galaxy A70, glanzend, bling, glitter, PU-leer, flipcase, beschermhoes, tas, portemonnee met 9 kaartenvakken, ritssluiting, klaphoes, portefeuille, case, goudkleurig


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Kenmerken:

Speciaal ontworpen voor Samsung Galaxy A70.
PU-lederen portefeuillehoes, bookstyle hoes, flipcover, beschermhoes, leren hoes voor mobiele telefoon, met standfunctie, magneetkaartvakken
Perfecte pasvorm, eenvoudig aan te brengen en te verwijderen.
Toetsen en aansluitingen blijven volledig toegankelijk op uw mobiele telefoon en kunnen goed worden gebruikt

Specificaties:

Compatibiliteit:
Speciaal ontworpen voor Samsung Galaxy A70.
Materiaal: PU-leer.
Kleur: zoals afgebeeld.

Verpakkingsinhoud:

1 x hoes voor Samsung Galaxy A70.

Telefoonhoezen voor Samsung Galaxy A70 leren hoesje gemaakt van hoogwaardig en onderhoudsvriendelijk kunstPU met zachte en doorzichtige schaal van hard polycarbonaat.
De Galaxy A70 portefeuille flipcase met magneetsluiting houdt je mobiele telefoon veilig wanneer hij niet wordt gebruikt, het wordt effectief voorkomen dat de leren hoes per ongeluk opent.
De Galaxy A70 leren hoes met standfunctie biedt meerdere kijkhoeken voor het bekijken van films en games. video’s te bekijken, muziek te beluisteren of op het internet te surfen.
De Galaxy A70 hoes biedt een professionele bescherming voor je telefoon met krasbestendig design, tegen stoten, vuil of stof en krassen. kan ook een stabiele bescherming voor het scherm van uw telefoon bieden als u zich op oneffen oppervlakken bevindt.

[ad_2]

Translate »