Ja ja ja! Temps tot 22 graden en zon zijn onderweg naar Nederland – DutchReview

[ad_1]

De lente is officieel begonnen en het Nederlandse weer lijkt dit feit eindelijk in te halen. Volgende week wordt in Nederland zon en een maximum temperatuur van 22 graden verwacht.

Dinsdag wordt de gezelligste dag van de week, met temperaturen die in veel delen van het land oplopen tot 19 graden. Oost- en Zuidoost-Nederland kunnen zich verheugen op maar liefst 22 graden, meldt RTL Nieuws

Het lijkt erop dat de laatste dagen van maart de sombere en regenachtige dagen we hebben meegemaakt na de paar zonnige dagen in februari.

Het wordt erger voordat het beter wordt

“Maandag, dinsdag en woensdag worden prachtig met veel zon”, zegt Nicolien Kroon, meteoroloog bij Buienradar.

Maar voordat dat gebeurt, zullen we een sombere zaterdag moeten doorstaan. In feite wordt verwacht dat de eerste dag van komend weekend nat, grijs en kil zal zijn, met temperaturen die onder de acht graden blijven.

Hoe zit het met Pasen?

Hoewel deze lentezon geweldig nieuws is, moet je nog geen leuke buitenplannen maken voor het paasweekend. Donderdag komt er mogelijk een einde aan het heerlijke, bijna zomerse weer.

De weersvoorspelling kan echter tussen nu en Pasen veranderen. Terwijl sommige modellen temperaturen niet hoger dan 10 graden voorspellen, zijn andere wat optimistischer, wat suggereert dat temperaturen dichter bij de 20 graden liggen. Men kan alleen maar hopen, toch?

Hoe ga je deze komende zonnige dagen doorbrengen? Vertel het ons in de reacties hieronder!

Afbeelding: Damiano Baschiera / Unsplash

[ad_2]

Source link

Translate »