Ingenuity Pemberton 2-in-1 draagbare babyschommel en -wip met verlichting, trillingen, melodieën, volumeregeling, smartphone-functie en voeding


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Lighten Cradling Swing & Rocker van Ingenuity is tegelijkertijd een draagbare babyschommel en een schommelstoel en wordt gekenmerkt door een chique design en een moderne technologie die de baby een ontspannende ervaring van topklasse geeft. Dankzij de 2-in-1-functie kan de stoel heel eenvoudig van een draagbare babyschommel in een schommelstoel worden veranderd. Om te bouwen tot een draagbare babyschommel gewoon de stoel van de schommelbasis tillen en op de grond plaatsen. Ingenuity heeft de zachte, extra grote wieg in townsend design uitgerust met exclusief DreamComfort-materiaal, dat de luchtcirculatie optimaliseert, zodat je baby het koel en comfortabel heeft. De schommelstoel is in neutrale tinten gehouden, die gegarandeerd bij de inrichting van elke woning passen en perfect voor meisjes en jongens. De stoel beschikt bovendien over een verstelbare rugleuning, schommelt in drie verschillende richtingen en kan 180 graden worden gedraaid, zodat ouders hun baby altijd in het gezichtsveld houden. De stoffen zijn praktisch en tegelijkertijd luxueus. Als hoofdsteun en zitkussen een beetje vuil zijn geworden, kun je eenvoudig verwijderd en in de wasmachine worden gewassen. De fascinerende Light Beams Mobile is versierd met 2 betoverende pluche figuren. Pas de rustgevende omgeving van de baby aan met weldadige trillingen, 8 melodieën, 3 natuurlijke geluiden en ruisgeluiden. Met de ConnectMe-functie kun je je smartphone of apparaat aansluiten om het entertainment voor de baby te individualiseren. De truespeed-technologie biedt 6 constante schommelsnelheden en blijft zo in overeenstemming met de groei van de baby. De schommeltimer kan op 30, 45 en 60 minuten worden ingesteld, zodat je een paar momenten kunt genieten waarin je voor afwisseling eenmaal beide handen vrij hebt. De whisperQuiet-technologie zorgt ervoor dat je baby ongestoord kan schommelen en niet wordt verstoord door lastige motorgeluiden. Het SlimFold-frame kan gemakkelijk worden opgevouwen voor eenvoudig dragen en ruimtebesparend opbergen. Dankzij de voeding kun je bij batterijen geld besparen.

SlimFold-frame met wielen kan voor eenvoudig transport en opslag heel eenvoudig worden ingeklapt.
Til de stoel uit het frame en het wordt een schommelzitje met rustgevende trillingen waar de baby van zal houden.
De zitting kan 180 graden draaien en maakt zo 3 schommelrichtingen mogelijk.
2-traps instelbare rugleuning voor ontspannen of spelen.
Extra grote zitting en afneembaar kussen voor het lichaam met DreamComfort-stof, die de luchtstroom bevordert, zodat de baby een koelere en gezellige plek heeft om uit te rusten.
Verkwikkende vibratie-eenheid, 8 melodieën, 3 natuurlijke geluiden en ruis met volumeregeling.

[ad_2]

Translate »