iMicro C Camera Lens voor iPhone, Mini Microscoop Werk Alleen met iPhone, 25X-200X Draagbare Microscoop Camera, Mini Pocket Microscoop voor Kinderen en Volwassenen, Macro Telefoon Lens voor iPhone


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Beschrijving van het product:

Hallo iedereen!
We introduceren graag onze vingertopmicroscoop – iMicro C.
Het heeft een eenvoudiger ontwerp, groter zichtveld, lagere kosten en nog belangrijker een langere werkafstand, zodat het veelzijdig is voor het observeren van verschillende objecten. Het is zo klein dat het bijna niets op je telefoon toevoegt, maar je in staat stelt om een microscopisch hulpmiddel net zo gemakkelijk mee te nemen als je je telefoon draagt. Daarnaast komen we ook met een draagbaar pakket.

Parameter:

Grotere werkafstand ~ 4mm: veelzijdig voor verschillende objecten
Groter gezichtsveld ~ 5mm: Goed om “grote” micro-objecten te observeren
Grotere scherptediepte ~ 0,5 mm: gemakkelijk om helder beeld te krijgen
Uitstekende resolutie vermogen: tot 5 micron
Zeer eenvoudig te bedienen: “Plug and Play” en eenvoudig te focussen met focusring
Extreem laag profiel en gewicht: Grootte op een vingerpunt en slechts 0,5 gram (~1/60 oz)
Extreem lage kosten en gemakkelijk mee te nemen: Credit size PP case & Silicon rubberen behuizing

Waarom iMicro?

Klein, licht, gemakkelijk te gebruiken, veelzijdig met lange werkafstand, compatibel met elke telefooncamera terwijl betaalbaar is voor elk budget.

Productafmetingen‏:‎17 x 15 x 1.6 cm; 36.29 gram
Datum eerste beschikbaarheid‏:‎21 mei 2021
Fabrikant‏:‎iMicro
ASIN‏:‎B0928BFPJG
Modelnummer item‏:‎C

Vergroting: ~25-200X, Max kijkveld: ~6mm, Werkafstand: ~4mm, Grootte: ~12,7 mm X 3,2 mm Speciale ontworpen asferische lens voor hoge optische prestaties en vermindering van vervorming. Drie vergrotingsfasen worden gecombineerd om de totale vergroting te bereiken.
iMicro C maakt gebruik van een ander proces en technologie in vergelijking met een traditionele microscoop. Geavanceerde micro-optiek en smartphone-technologie stelden iMicro in staat om uitstekende prestaties te bereiken tegen lage kosten. Slechts 1 procent van een traditionele desktopmicroscoop kosten, het is geweldig voor kinderen en studenten en ook een speciale geschenkkeuze.
Eenvoudig te gebruiken – werkt met je iPhone. Het kan eenvoudig aan de telefoon worden bevestigd door de nano-zuignap. Gewoon “Stick and Play”.
Het beste instapniveau en de kleinste microscoop ter wereld. Je kunt het meenemen, geweldige foto’s maken en ze altijd en overal met je vrienden delen.
Optionele μLiniaal – Meet de grootte in de microwereld onder Microscoop Wanneer u de micro-objecten met behulp van een loep of microscoop observeert, is het uiterst belangrijk om hun grootte te kennen omdat we het gevoel van grootte in de microwereld missen. Daarom hebben we een micro-liniaal nodig om de grootte in micro-wereld te meten.

[ad_2]

Translate »