Huawei Watch GT Classic Smartwatch 3,53 cm (1,39 inch) Amoled touchscreen, GPS, fitness tracker, hartslagmeting, 5 ATM waterdicht


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Productbeschrijving fabrikant

huaweihuawei

Wie wij zijn en wat wij doen

Bouwen aan een volledig verbonden, intelligente wereld

Huawei biedt oplossingen voor informatie- en communicatietechnologie. Met deze oplossingen bouwen we aan een volledig verbonden, intelligente wereld. Voor elk individu, elk huishouden en elke organisatie. Huawei heeft 194.000 medewerkers in 170 landen en onderzoekscentra over de hele wereld. Het hoofdkantoor van Huawei West-Europa staat in Düsseldorf. Sinds 2005 dragen we bij aan de telecomnetwerken en de digitalisering in Nederland.

Mix van culturen

Ons bedrijf is opgericht in China in 1987. We zijn uitgegroeid tot een internationale onderneming die het beste van verschillende werelddelen combineert. Zoals de innovatiedrang en technologische knowhow van het Chinese moederbedrijf en de internationale handelservaring uit Europa. Bij de ontwikkeling en fabricage van onze producten werken vele nationaliteiten samen.

Al dertig jaar onderscheidend

In de afgelopen dertig jaar hebben wij drie miljard eindgebruikers en 1.500 telecomaanbieders in 170 landen van producten en diensten voorzien. Onze mobiele netwerken krijgen de hoogste kwaliteitscijfers in de wereld, zoals blijkt uit de jaarlijkse P3 Connect Mobile Benchmark. Dit is een van de grootste en meest gerenommeerde onderzoeken naar de kwaliteit van mobiele netwerken ter wereld.

huaweihuawei

Onze werkvelden, Onderzoek & ontwikkeling

We verbinden overheden, bedrijven, organisaties en consumenten met elkaar via veilige, digitale netwerken. Dit doen we op vijf werkterreinen: netwerken voor telecomaanbieders, ICT-producten en diensten voor de zakelijke markt, zone-energie oplossingen, clouddiensten en slimme consumentenelektronica zoals smart phones, laptops en tablets.

Toewijding aan onderzoek en ontwikkeling: het typeert ons bedrijf vanaf de oprichting en onderscheidt ons van alle andere. Jaarlijks gaat tussen de 12 en 15% van onze omzet naar onderzoek en ontwikkelin

Blijft tot 2 weken zonder opnieuw op te laden.
Dankzij de dubbele chipset en het lage intelligente energieverbruik blijf je altijd op de hoogte gehouden, waar je ook gaat. Bereik van de pols: 14 – 21 cm.
Met continue 24/7 hartslagmeting krijg je een realtime hartslagmeting die je gezondheid de hele dag controleert (drukbewaking).
Deze Huawei Smart Watch is uitgerust met het wereldwijde 3-satelliets-positioneringssysteem (GPS+GLONAS+GALILEO) en biedt je nauwkeurige lokalisatie, waarmee je overal kunt vinden.

[ad_2]

Translate »