HUAWEI Watch Fit – 1,64″ Vivid AMOLED Sherm – Workout Animaties – Batterijduur van 10 Dagen – Graphite Black


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Zoek niet langer naar trainingsdemonstratievideo’s en begin op elk moment met trainen met de HUAWEI WATCH FIT. Dit horloge biedt 12 soorten geanimeerde snelle trainingen zoals Exercise at Work, Full-Body Stretch, Ab ripper en bevat 44 standaard bewegingsdemonstraties. Haal het beste uit je vrije tijd, zoals koffiepauzes of luie uurtjes in het weekend, om fit te blijven met deze smartwatch. HUAWEI WATCH FIT biedt nauwkeurige en realtime trainingsgegevens voor 11 professionele sportmodes, waaronder hardlopen, zwemmen en fietsen. Met de 85 aangepaste trainingsmodes kun je je potentieel ontketenen, of je nu van yoga houdt of van intervaltraining met hoge intensiteit, het horloge houdt ook je realtime hartslag, calorieën en duur van de training bij. Met een ingebouwde GPS-sensor, 5ATM, AI-hartslagalgoritme en innovatieve sensoren, is HUAWEI WATCH FIT gemaakt voor alle manieren waarop je traint. Dit horloge helpt je beter te trainen door realtime statistieken, evaluaties van wetenschappelijke trainingseffecten en professionele begeleiding te bieden.

Verfris je dagelijkse stijl. Personaliseer het thema zodat het past bij je dagelijkse look met verschillende kleurrijke wijzerplaten. Naast de officiële, zijn er talloze prachtige wijzerplaten in de Watch Face Store waaruit je kan kiezen. En je kunt je eigen foto aanpassen met elke foto vanaf je mobiele apparaat.
Aangepast voor je gemak. Nu kunnen de belangrijke functies op de wijzerplaat eenvoudig worden aangepast. Waar je het meest om geeft, zoals het weer, hartslag, stappen, batterijduur en andere, kan vrij worden geselecteerd en op een geschikte positie worden ingesteld op basis van je kijkgewoonten.
Elke stijl die jij wil. De getextureerde matte horlogekader past perfect bij de kleurrijke en zachte bandjes voor een premium en solide ontwerp. HUAWEI WATCH FIT biedt je altijd een verfijnde en trendy look.
Lichter design, langere batterij. De ongelooflijk dunne en lichte HUAWEI WATCH FIT biedt verbeterde batterijprestaties in slechts 21 gram, waardoor het een perfecte match vormt voor dagelijks gebruik. Met de dubbele chipset-architectuur en energiebesparende algoritme kan deze horloge 10 dagen meegaan. En met de snellaadtechnologie kan het horloge je een hele dag ondersteunen door zichzelf binnen 5 minuten op te laden.

[ad_2]

Translate »