Hoesje voor Oppo A72 5g Flip PU Lederen Portemonnee Etui Hoezen Protector met Magnetische Houder Shock Proof Telefoonhoes voor Oppo A72 5g – DESD041958 Rose goud


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Geschikt voor Oppo A72 5g

Versimpel Je Leven
Deze case wordt geleverd met kaarthouders en geldzak om uw essentiële creditcard, ID en geld op te bergen zonder een extra portemonnee als u niet te veel bulk wilt toevoegen. Met de opvouwbare standaardstandaard kan de koffer in een horizontale positie worden geschakeld en fungeren als een stevige standaard, met meerdere kijkhoeken. Een filmpje of video kijken op je telefoon wordt makkelijker. Het is een prachtige koffer voor gebruik onderweg.

360 graden volledige bescherming
Voorblad van flip-folio biedt perfecte bescherming tegen krassen en onbedoeld vallen van normale hoogte. Ingebouwde magnetische sluiting om de sluiting te behouden, geeft een geweldige bescherming aan het scherm en biedt algehele bescherming voor uw geliefde telefoon tegen vallen, stof, vuil en schade.

Past precies
Nauwkeurige uitsparingen voor luidsprekers, oortelefoon, camera en andere functionele poorten / knoppen bieden gemakkelijke toegang tot alle poorten en functies zonder de behuizing te verwijderen. Het laat ook voldoende ruimte over voor volledige dekking van schermbeschermer en flitsfotografie, past perfect bij je telefoon.

Neem voor vragen gerust contact met ons op. JEWWI zal u de beste kwaliteitsservice bieden.

Stijlvolle PU-lederen portemonnee-hoes gemaakt voor Oppo A72 5g
Perfecte kijkhoek: de Flip Case kan in een horizontale positie worden geplaatst en fungeren als standaard, ideaal voor het bekijken van films of videochat.
Veelzijdig ontwerp: met kaartsleuven en vakken kunt u uw ID-kaart, creditcard en geld meenemen zonder dat u uw portemonnee bij u hoeft te dragen.
Nauwkeurige sneden: alle sneden zijn nauwkeurig, dus u kunt uw telefoon gemakkelijk opladen zonder de hoes te verwijderen en alle knoppen zijn gemakkelijk toegankelijk.
Hoogwaardig PU-leer, professionele bescherming die is ontworpen om krassen en botsingen effectief te voorkomen en de levensduur van de telefoon te verlengen.

[ad_2]

Translate »