Hoesje voor Galaxy S8 Portemonnee-etui, Magneet Flip Wallet Slim Beschermende met Kaarthouders slots Telefoonhoes voor Samsung Galaxy S8 – JESD020427 blauw


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Geschikt voor Samsung Galaxy S8 / G950F / G950FD / G950U / G950A / G950P / G950T / G950V / G950R4 / G950W / G950

Versimpel Je Leven
Deze case wordt geleverd met kaarthouders en geldzak om uw essentiële creditcard, ID en geld op te bergen zonder een extra portemonnee als u niet te veel bulk wilt toevoegen. Met de opvouwbare standaardstandaard kan de koffer in een horizontale positie worden geschakeld en fungeren als een stevige standaard, met meerdere kijkhoeken. Een filmpje of video kijken op je telefoon wordt makkelijker. Het is een prachtige koffer voor gebruik onderweg.

360 graden volledige bescherming
Voorblad van flip-folio biedt perfecte bescherming tegen krassen en onbedoeld vallen van normale hoogte. Ingebouwde magnetische sluiting om de sluiting te behouden, geeft een geweldige bescherming aan het scherm en biedt algehele bescherming voor uw geliefde telefoon tegen vallen, stof, vuil en schade.

Past precies
Nauwkeurige uitsparingen voor luidsprekers, oortelefoon, camera en andere functionele poorten / knoppen bieden gemakkelijke toegang tot alle poorten en functies zonder de behuizing te verwijderen. Het laat ook voldoende ruimte over voor volledige dekking van schermbeschermer en flitsfotografie, past perfect bij je telefoon.

Neem voor vragen gerust contact met ons op. JEWWI zal u de beste kwaliteitsservice bieden.

Stijlvolle PU-lederen portemonnee-hoes gemaakt voor Samsung Galaxy S8 (5.8-inch)
Materiaal: Gemaakt van hoogwaardig PU-leer, voelt zacht aan. Binnenschaal van hoogwaardig, duurzaam TPU om schade door vallen te voorkomen.
Kaartsleuven: het eenvoudige ontwerp maakt uw telefoonhoes eleganter en genereuzer. Het slanke portemonnee-ontwerp wordt geleverd met een sleuf voor 2 kaarten, u kunt het overal mee naar toe nemen zonder een omvangrijke portemonnee.
Magnetische sluiting: Ingebouwde sterke magnetische gesp maakt snelle sluiting en stabiele sluiting mogelijk. Het kan uw telefoon, geld en kaarten veilig beveiligen.
Standfunctie: Met de ingebouwde standfunctie kunt u uw telefoon op tafel ondersteunen voor kijkgemak en plezier.

[ad_2]

Translate »